Tara Simov
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Sin bivše učesnice "Zadruge" Tare Simov, mali Nikolaj, danas, 3. jula, slavi svoj prvi rođendan.

Tara i otac malog Nikolaja, Danilo Raičević, odlučili su da proslavu organizuju u intimnom okruženju. Veselje se održalo u krugu najbliže porodice i prijatelja, a par se potrudio da svaki detalj bude savršen.

Dekoracija je bila upotpunjena brojnim plavo-belim balonima, a mnogi su primetili ogromnu tortu na tri sprata, ukrašenu dolarima, sa natpisom "Boss baby".

Tara je na Instagramu podelila fotografiju sa Danilom i njihovim sinom, kako zajedno, nasmejani i zagrljeni, proslavljaju ovaj poseban dan.

- Srećan rođendan, naš živote - napisala je Tara uz sliku.

"Bolje sinu da šaljem pakere, nego ćerka da se ku*va za 20 evra"

Bivša učesnica rijalitija, a sada voditeljka, Tara Simov, ponovo je svojim nesmotrenim izjavama razbesnela javnost, ali i pratioce na Tiktoku.

Tara se, dok se sređivala u salonu, uključila u lajv putem pomenute društvene mreže, gde je ćaskala sa pratiocima, a povela se i tema da li bi imala još naslednika ili naslednica.

- Volela bih da imam još jednog sina. Ne volim žensku decu, rodiš i postane ku*va sa 12 godina. Mnogo je lakše da mi je sin u zatvoru, nego ku*va za 20 evra. Lakše je da sinu šaljem pakete u zatvor, nego ćerku da skidam sa one stvari - izjavila je Tara, a komentari su bili brutalni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading