Uroš Rajačić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Uroš Rajačić u centru je rijaliti skandala otkako ljubi Jelenu Marinković, ali kao zmija noge krije da je pre ulaska u Elitu bacio oko na Aleksandru Nikolić. 

- Uroš je to uspešno uspeo da sakrije, ali odavno je bacio oko na Aleks. I pre ulaska u rijaliti lajkovao joj je objave. Pisao bi joj poruke, pa brisao, a zapala mu je za oko otkako se prvi put pojavila u Zadruzi. Pomno je pratio njene društvene mreže i baš se smorio kada je čuo da je trudna sa Filipovim detetom jer se nadao da će kad tad da udje u rijaliti, a da će ona biti učesnik - navodi njegov prijatelj i dodaje da je svim svojim prijateljima nebrojano puta rekao da je upravo Nikolićeva njegov tip devojke.

Uroš

Instagram

 

- Ma ni sam ne znam koliko puta je rekao da je predobra riba, da će je smuvati kad tad, i da je siguran da je i on njen tip. Jednostavno ima nešto što njega privlači i sigurno će je kontaktirati kad izadje i kad sazna da ima problem sa Filipom, te da nisu zajedno - navodi izvor za naš portal.

Uroš Rajačić

Foto: TvPink

 

 

 

Ostao bez honorara 

Drama između Uroša Rajačića, Ivana Marinkovića i Jelene Marinković ne jenjava otkako su Jelena i Uroš priznali da su prevarili njenog supruga i da su se, dok su zajedno boravili u zatvoru, dodirivali i mazili.

Uroš se ovim potezom našao u središtu skandala o kojem bruji cela Srbija. No, to nije njegova jedina nevolja, jer je pre nekoliko dana žestoko kažnjen odlukom Velikog šefa.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading