Anđela
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je veliko finale Elite 7, a slobodno se može reći da vlada veoma velika netrpeljivost u studiju, ali i van njega.

Budući da je danas jedan od najtoplijih dana ikada, učesnicima je veoma vruće, a kako pišu domaći mediji, Anđeli Šparavalo je u jednom trenutku navodno i pozlilo.

Anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ona je hitno morala da napusti studio u pratnji drugarice, a bila je i vidno uznemirena.

Nije poznato u kakvom je stanju Anđela i šta se dešava, a budući da ima i veoma kompleksnu situaciju kod kuće, verovatno je i to sve uticalo na njeno stanje.

Anđela: "Otac je nasrnuo na mene, brata su izveli iz stana"

Tokom sinoćnje emisije "Finalna izbacivanja", Anđela Šparavalo je otkrila šokantne detalje svog susreta sa porodicom nakon što je napustila "Elitu". Ispričala je da su je roditelji, majka Aleksandra i otac Aleksandar, prisilili da govori loše o Bojani Pavlović.

Anđela je istakla da su je roditelji naterali da u studiju negativno govori o Bojani kako bi se "oprala" od homoseksualnog odnosa sa njom. Uprkos tome, Anđela je sada došla na superfinale kako bi dočekala svoju devojku Bojanu, te priznala da se oseća vrlo teško.

- U teškoj sam situaciji, ali pored svega, došla sam da sačekam Bojanu...Nismo se čule majka i ja, ona je mene ostavila ovde, otišla je za Aranđelovac. Ja sam prespavala kod Stefani Grujić, njena majka je predivna majka, zahvalna sam i njoj i Stefani. Dala mi je njene stvari i šminkala sam se kod nje, dok se ne snađem - rekla je Anđela.

Alo/Informer

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading