Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

Pobednica Elite 7 je Anita Stanojlović. Ona je nakon burnih 10 meseci odnela pobedu ove sezone i osvojila nagradu od 100.000 evra. 

Anita je javnosti postala poznata učešćem u Zadruzi 6, gde je bila intimna sa Lazarom Čolićem Zolom, ali i Markom Markovićem.

Anita Stanojlović

Alo/ Nikola Todorović

 

Ona je rođena 5. novembra 2003. godine u Kruševcu.

Uprkos tome što je jako mlada Anita iza sebe ima "burnu prošlost".

Naime, ona je majka malog deteta, a od čoveka s kojim ga je dobila pobegla je jer je kako je izjavila bio nasilan prema njoj.

- Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna... Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto - rekla je Anita u razgovoru za Pink.rs pre ulazak u šestu sezone "Zadruge" i dodala:

- Znam da on ne može ništa osim da preti, tako da - ne plašim se. Rekao mi je: "Budeš li u Zadruzi uradila nešto pogrešno, uzimam ti dete"... A dok budem bila u "Zadruzi", dete će čuvati moja i njegova majka.

Anita Stanojlović otkrila sve o zlostavljanju kroz koje je prošla

Anita je prvi put ušla u "Zadrugu" tokom šeste sezone, a tada je u jednom intervjuu otkrila da je na prethodnom poslu imala problema sa šefom.

Naime, ona je o ovim problemima razgovarala samo s najbližima, ali je kasnije odlučila da progovori o svemu javno.

- Taj čovek je prema meni uvek bio korektan. Nisam znala nikad da mu se sviđam, da je bacio oko na mene, ali sam videla da je često dolazio do mog stola da ćaskamo. Mislila sam da sam mu samo simpatična i da je to normalno, da to radi sa svim koleginicama, ali nije bilo tako. Bila sam tu nova, nisam imala pojma da se to s njim u firmi i ranije dešavalo. To je trajalo neko vreme, onda je ostajao posle smene da me pita da idemo na kafe i ručkove. Bilo mi je sve sumnjivo, ali opet, računam, oženjen je čovek, neće otići predaleko - pričala je Anita, a ovde možete pročitati više o tome

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading