Jelena i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ivan Marinković javno je ponižen nekoliko dana pred kraj Elite 7, kada je njegova supruga Jelena priznala da ga je prevarila sa Urošem Rajačićem. 

Nakon izlaska iz rijalitija, razmenili su nekoliko poruka koje se tiču papira, a Ivan sada priznaje da je Jelenina drugarica iznela sve njene stvari iz stana u kojem je živela sa njim. 

Ivan Marinkocić

Pink printskrin

 

- Jedva sam stigao kod frizera da odem. Nismo imali nikakvu komunikaciju nakon toga. Kragnu je stavila, znači kopirala je Žanu. Što je tražila, to je i dobila. Sve joj se dešava što je samoj sebi uradila. Žao mi je bilo koga, pa i nje, ali to je to... Neka vodi računa o svojim postupcima. Šta da joj radim, čuo sam šta je sve govorila u intervjuima. Kako seješ, tako žanješ. Izabela je ušla u stan i odnela sve, bez mog znanja je to uradila. Jelena je poznata da svoje veze tako završava, ona odmah briše slike, uvek ovako radi. Ona samo ide iz veze u vezu, katastrofa - rekao je Ivan i dodao:

Ivan Marinkocić

Pink printskrin

 

- Sinoć smo se malo zezali, niko kod mene nije bio posle žurke... I posle prvog razvoda braka mi se vrlo brzo desila zaljubljenost i ljubav, verujem da mi možda priliči neka starija i ozbiljnjija - poručio je Marinković, pa progovorio o haosu s Jelenom koji je izbio baš na 50. rođendan njegove bivše supruge Goce Tržan.

- Simbolika neka... Svi me pitaju da li je sve nameštaljka i rijaliti, ljudi ne shvataju da je to život i da se to dešava. Ima tu još nekih datuma, pa ćemo videti šta će biti - rekao je on za "Pink.rs". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading