Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Rijaliti učesnik Filip Car uključio se sinoć uživo u emisiju tokom suočavanja Maje Marinković i Stanislava Krofaka i otkrio šokantne detalje.

Filip je, dok se raspravljao sa Majom, otkrio da ga je Aleksandra zvala, a potom se ona oglasila.

- Rekla sam mu da me ne uznemirava, imam nekoga u životu, ova agonija mi ne treba. Zvala sam ga, nisam ni znala da se uključio u emisiju - pročitao je Darko Aleksandrinu poruku, a onda je Filip potvrdio da starleta ima novog dečka.

Aleksandra Nikolić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Znao sam ja čim je ona odugovlačila dolazak i naprasno odlučila da ne dođe da ima nekoga, ali uvek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju, pa tako u mojoj senci prođu mnoge stvari! Dobio sam saznanje da ima nekoga i pokušao sam sa njom stupiti u kontakt, ali kao i obično nije se javljala. Na kraju mi je priznala kad sam izneo činjenice koje znam pa aj da prizna, bezbolnije je. Aleksandra samo deluje ekstremno glupa, nije ona nimalo glupa! Nije ona kriva nego ja, tražim ženu u rijalitiju je**te! Devojka je stigla u dva meseca da se izoperše i izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa mnom i svašta još nešto, al' glavno da je Filip loš jer bolesni fanatici ispranog mozga sve svaljuju na mene - rekao je Car.

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

27.07.2024 10:44

Ne nego će da čeka jajoglavog koji glumi muškarčinu