Uroš Stanić
Foto: Printscreen/Printscreen

Uroš Stanić otkrio je tajne iz svog života i šokirao određenim priznanjima.

Stanić se javno deklarisao kao homoseksualac, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkiro brojne pikanterije iz svog života.

Naime, Uroš je otkrio da je dobijao nepristojne ponude od mnogih oženjenih muškaraca, a među njima je bilo i onih sa javne scene.

- Imao sam jednog glumca, bio je oženjen i dalje je u braku. Ne želim da otkrivam njegovo ime i da čoveku napravim problem - rekao je Uroš u emisiji "Intimna pitanja"

"OTAC ME SE ODREKAO"

Podsetimo, bivši učesnik "Elite" Uroš Stanić govorio je o porodičnim odnosima i tom prilikom je istakao da ga majka podržava, dok ga se otac odrekao.

- Da li te se odrekao otac? - pitala je voditeljka.

- Po svemu sudeći jeste. Predlagao je dam idem u manastir, kako bih izašao na pravi put. Njega nije blam stvari koje je meni radio. Nisam u kontaktu sa njim, što dalje od mene i ne bih hteo da ga vidim. Ja sam zahvalan rijalitiju što me je ojačao. Meni je Janjuš nadomestio neke stvari, otac me nije naučio da plivam. On je mene tukao, izgladnjivao i radio druge stvari. Janjuš je meni ulepšao neke trenutke i zato mi je ćao što su neke stvari urušene - govorio je Stanić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading