Milica Veličković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Rijaliti par Milica Veličković i Borislav Terzić Terza organizovali su danas slavlje za najbliže, a sve u cilju otkrivanja pola bebe koju željno iščekuju.

Terza nije mogao da sakrije emocije i suze kada su saznali da očekuju naslednicu, a Terza je potom kleknuo i zaprosio Milicu, nakon čega su oboje ponovo zaplakali.

Par je nakon toga otkrio i ime za naslednicu, kao i koji su im dalji planovi.

- Bio mi je sumnjičav jer je hteo restoran, čak smo se i posvađali. Nije mi bilo jasno što je forsirao restoran, ali drago mi je da nisam upropastila - rekla je Milica nakon što ju je Terza zaprosio, a potom je progovorio i o imenu za ćerku:

Milica Veličković

Foto: Youtube

 

- Janja će doći na svet. Mi nismo foliranti, mi sve radimo iz duše, mi se volimo i to je to, sve ste videli. Ja jesam izlazio, ali normalan sam, čekam moju curicu, moja buduća supruga, nisam debil da nešto radim, videćete svi. Ja se ne foliram, moj sledeći korak je da zaradimo pare i da uzmemo stan, to nam je najbitnije - dodao je Terza.

Milica je priznala i da li će ga podržati ako bude ušao u Elitu 8.

- Podržaću ga ako se bude ponašao normalno, nama je nabitnije da obezbedimo bebi stan. Ja nemam garanciju ni za belu tehniku kod kuće, a ne za njega. Ja sam završila sa rijalitijem, majkama nije mesto tamo, kolika god da je cifra, ništa od toga ne me interesuje - rekla je Milica.

Značenje imena Janja

Ime Janja je nastalo od grčke reči "ioannikios", što u doslovnom prevodu znači "nosilac svete blagodeti".

Takođe se smatra da je Janja oblik imena Ines, odnosno izvornog imena Agneza, što znači "čista i nevina".

Alo/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading