Ivan i Jelena Marinković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Haos oko Jelene i Ivana Marinković ne jenjava, a sve je kulminiralo nakon Elite 8.

Uvrede sa obe strane ne prestaju i iznošenje skandaloznog prljavog veša iz njihovog odnosa, kao i optužbe za nasilje, a Jelena sada tvrdi kako je Ivan oteo njihovog psa Beku i zatvorio ga!

Ilićeva se oglasila i otkrio šta se desilo kada je došla ispred Ivanovog stana.

Jelena Marinković

Alo

 

- Ivan mi je napisao da dođem po psa i kad sam došla ispred zgrade zvala sam ga, on se nije javio. Ušla sam u ulaz i pojavio se čovek koji me je snimao telefonom i pobegao. Zvonila sam na interfon i primetila da Beka ne laje, što je jako čudno jer ona uvek reaguje na taj zvuk, on je nju negde odveo ili zatvorio - rekla je Jelena, pa dodala:

- Miljana se javila kroz kapiju i rekla da Ivan nije tu, a on me maltretira već tri dana. Kaže mi da dođem, pa se ne javi, to mi je i juče uradio. Moram da se obratim policiji jer ovo nije normalno - zaključila je Jelena.

- Ovo je bilo juče i tako već danima, mislila sam da ne prijavljujem slučaj policiji, ali ovo ne može drugačije - rekla je Jelena.

"Jelena nemam hleb u stanu, dva dana nisam jeo, daj mi 2.000 dinara"

Haos nakon razvoda Ivana Marinkovića i Jelene Marinković ne prestaje, a da stvar bude još gora, sada su isplivale i njihove prepiske, koje su, sudeći po porukama, nastale tokom jučerašnjeg dana.

Na društvenoj mreži Instagram, Marko Đedović objavio je niz poruka između Ivana i Jelene u kojima Ivan ističe kako nema ni dinara, a od nje traži pozajmicu.

Devojko, da li ti shvataš da ja nemam parče hleba u stanu. Prebaci mi 2.000 da imam - napisao je Ivan tom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading