Uroš Stanić
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnik Sloba Josipović progovorio je sinoć, pre početka emisije "Narod pita", o aferi sa Urošem Stanićem.

On je, po prvi put, spomenuo i njihov zajednički odlazak u toalet, dopisivanje, te priznao da je njihov odnos više od drugarstva.

- Uroš i ja smo izgladili odnose kada sam ja bio nominovan, a on je priznao neke stvari kada je završena Elite. On je jako zanimljiv, mi bi se sigurno družili u Eliti, da on nije pričao to da smo se mi dopisivali. Šta smo nas dvojica radili u toaletu, pa radili smo isto što i drugi - otkrio je Sloba, pa je pomenuo večeru na kojoj su njih dvojica bili:

Sloba Josipović

Foto: TvPink

 

- Ta večera je bila prijateljskog tipa, ja sam u dao poklon za rođendan, jer se mi nismo videli pre te večeri, u pitanju je jedan sat. Sa Urošem imam odnos koji je više od drugarstva, ide ka prijateljstvu, ali je manje od ljubavi. Ja ne znam šta će biti za deset dana, ako bude nešto ja nisam protiv toga. Meni je bitno da mi prija osoba sa kojom sam - rekao je Sloba.

Josipović je prokomentarisao i to što je Uroš napadnut pre par dana.

- U kontaktu smo, nadam se da će biti dobro i osuđujem nasilje, nadam se da će ta osoba biti privedena - rekao je Sloba za Pink.rs.

Uroš napadnut u centru Beograda

Nepoznati muškarac napao je rijaliti učesnika Uroša Stanića pre nekoliko dana u centru Beograda.

Policija je obaveštela o nemilom događaju, a Uroš je nakon napada odlučio da se povuče iz javnosti.

On se oglasio za domaće medije i otkrio nove detalje, kao i da policija aktivno radi na rešavanju njegovog slučaja, a potom je otkrio da mora da promeni mesto stanovanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading