Lepi Mića
Foto: Printscreen/Printscreen

U toku je podela budžeta Lepog Miće. U toku deljenja, ušao je u žestok verbalni okršaj sa Miljanom Kulić i Ivanom Marinkovićem.

- Ivane, sram te bilo - kazao je Mića.

- Zbog tebe su se devojke ovde najviše sramotile. Anitinu promenu si podržao, a što ne podržiš onda Ivanovu promenu, koji je sa mnom dobar zbog deteta? - upitala je Miljana.

- Interes našeg sina Željka je na prvom mestu. Možete da nam se sagnete koji niste za našu promenu. Tvoja reč nema teržinu, ti jadne devojke ovde nazivaš najgorim imenima, devojke od osamnaest godina vređaš, a one koje su nagore braniš - dodao je Ivan.

- Ivane, Željko tebe obožava. Najsrećniji je kad je sa tobom. Iskreno, moram da kažem da nema veće sreće nego kad je on sa Ivanom. Meni je sreća mog deteta najvažnija - istaka je Miljana.

- Ti svoju ćerku nisi video deset godina - dodao je Ivan.

- Ti si ta koja je napisala da je otac tvog sina Željka N.N. lice. Tek ćete se svađati, jer su vama pare sve u životu. Znam ja kakvi ste vi. Kakva si ti to majka, Miljana, kad se pored tebe žive pita za tvoje dete Marija, a ne ti? Za dete se ita baba! Ti si propala. Nikakvi ste roditelji - kazao je Mića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading