JOVANU JEREMIĆ DOČEKAO ISPRED ZGRADE OVAJ NATPIS! Voditeljka se iznenadila, nije ostala ravnodušna i morala je da se pohvali time!
Foto: Youtube/Printscreen

Kada je jutros izašla iz stana i krenula na posao, voditeljku Jovanu Jeremić je dočekalo iznenađenje.

Dorćol. Jutros. Ispred kuće. Ljubav je to. P. S. A nije Dan zaljubljenih. Volim hrabre muškarce. Nisu posebne žene previše dominantne, nego oni koji to govore su, zapravo, previše slabi. Muškarac mora da se bori i da grize za pravu ženu. Sve. Što bi otac Mile rekao: "Da stane i kaže moja si, baš me briga sa kim si i ko te juri. Ja sam odlučio tako i tu je kraj!" - poručila je Jeremićeva.

Podsetimo, Jovana redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz mladosti, pa je tako nedavno sa svojim pratiocima podelila fotografiju kako sa svojih prvih poslovnih početaka.

OTKRIVENA SEVERININA TAJNA! Pevačica je godinama to čuvala samo za sebe

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Pera seljak

16.02.2022 19:58

Hormoni su cudo.kompleksi su cudo.ljudska glupost nema granica

Fahri

16.02.2022 20:32

Sama sebi piše grafite. Koga interesuje ona? Da barem ima 22 godine umesto 32. Kad padne Musliu niko neće ni da je se seti, kao ni vas.

bagi

16.02.2022 22:17

Koliko si piva platila nekom klošaru?

Nadica

18.02.2022 10:39

Samo se ti zanosi da je nešto tebi upućeno, takvu LUDACU niko ne voli, čitaj malo komentare pa se uvjeri sama. Odvratna si, jedva čekam da te sutnu sa Pinka kao i sa hepija što si dobila pedalu .