DA LI ZNAJU DA JE ON ISTI ZOLA?! Gledateljka u programu raskrinkala Nenada Macanovića: Ne viđa decu po pola godine!
Printscreen

Možda smo mislili da će ovo biti samo jedan lagani četvrtak...Ali smo se 100% prevarili. Goruće teme, gorući gosti, smeh, raskrinkavanje, telefonski pozivi, kuvanje, zabava i neverovatno raspoloženje, naravno baš u neverovatnom jutarnjem programu na RED TVu, pod nazivom "Ne gledam ti ja to".

Jelena Pešić, Bora Santana, Filip Đukić i Milica Kemez ugostili su ovog jutra Natašu Moskvu - hrvatski pevačicu i nekadašnju Zadrugarku, kao i Iliju Antića Bugija -plesača i Aleksandra Markovića Leksa koji je došao ispred Reaktivacija festivala.

DA LI ZNAJU DA JE ON ISTI ZOLA?! Gledateljka u programu raskrinkala Nenada Macanovića: Ne viđa decu po pola godine!

Foto: Printscreen

 

Našu ekipicu najluđeg jutarnjeg "Ne gledam ti ja to" pozvala je Bebicina komšinica. Ona je želela da novog partnera Miljane Kulić javno raskrinka i podelila sa gledaocima RED TVa da je Bebica neradnik, baš kao i Zola. Ne zna da li Kulići znaju da je on takav. Decu nije video barem pola godine i ne javlja im se uopšte. Veruje da želi popularnost preko Miljane i da je namenski tipovao. Car joj je ultimativni favorit. Janjuša gotivi jer je smešan lik, a Deniz joj je sjajna jer ne preza ni od čega. Gledateljka je zaključila i da Bebicini roditelji nikako ne podržavaju njegovu vezu sa Miljanom.

PAKUJE STVARI ZA KRNJAČU! Aleksandra i Đedović našalili se na Dejanov račun! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Romel

24.03.2022 23:47

Ko će sa tim idiotom iz ljubavi da bude??? Ali jadni su oni ako su iz koristi sa njom ...

Goca

30.03.2022 21:40

I on je propalitet kao ovaj retard iz Nisa nasla vreca zakrpu