OGLASIO SE ACA BULIĆ POVODOM OPTUŽBI DA JE BIO NASILAN PREMA ANI "Nije muški, voleo bih da popričam sa njim"
Foto: Printscreen

Dragan Aca Bulić, prvi dečko Ane Ćurčić koja je u rijalitiju Zadruga ušla pošto ju je dugogodišnji partner Zvezdan Slavnić prevario i javno ostavio, oglasio se i rekao da su Zvezdanove tvrdnje da je bio nasilan prema Ani čista neistina i izmišljotina.

OGLASIO SE ACA BULIĆ POVODOM OPTUŽBI DA JE BIO NASILAN PREMA ANI

Printscreen

 

-Između mene i Ane nikad nije bilo nasilja! Bila je prelepa veza, mnogi mogu to da vam potvrde. Ovo što on (Zvezdan) radi Ani, nije muški i baš bih voleo da ga pitam o čemu se tačno radi- rekao je Aca Bulić.

Podsetimo, tokom noćašnje svađe, Zvezdan je indirektno optižio Acu Bulića da je gasio cigarete po Aninim telu dok su bili u vezi. On je dok ga je Ćurčićka branila rukom pokazivao kako gasi cigaretu po ruci.

Pomenuo si da me je prvi dečko tukao. Aca je moj prvi, voleo me je najviše na svetu, i čuvao me kao malo vode na dlanu, što ti nisi nikad. Samo se igraj sa njim. Vezuješ drugove za radijatore i otima, najbolje drugove si prodao - vikala je Ana.

ZVEZDAN SVE PRIZNAO! Isplivao snimak u kom Slavnić potvrđuje sve što je Ana rekla "Tri puta je gore, nego što Ana priča" (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading