GUŠI SE U SUZAMA! Sandra potpuno slomljena jecala na sav glas nakon izlaganja o prijateljstvu sa Dejanom!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon svog izlaganja u radio - emisiji "Amnezija" u kojoj je progovorila o propalom prijateljstvu sa Dejanom Dragojevićem, pevačica Sandra Rešić je ušla u Belu kuću i u pušionici počela da plače na sav glas.

GUŠI SE U SUZAMA! Sandra potpuno slomljena jecala na sav glas nakon izlaganja o prijateljstvu sa Dejanom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nju je tešila MC Aleks koja joj je govorila da to nije vredno njenih suza i trenutnog stanja.

- Zašto ovako - ponavljala je Sandra.

LOŠ JE ČOVEK! Sandra bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Dejanom nakon što je izjavio da je njihovo prijateljstvo bilo gluma!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoka

16.03.2022 18:04

Sandra svim silama glumi žrtvu...nije suzu pustila za ocem kada je preminuo u bedi... Sandra prestani da glumatas....

Ana

16.03.2022 19:03

Loša gluma i uzaludan pokušaj da produži ovu temu. Na ovoj temi inzistiraju samo Rešićka i Đedivić a svima ostalima pistalo disadno.Ako je Rešićki srce slomljeno više sad nego kad su joj lani rekli da ju je ostavio Miroslav, onda vam je jasno o kakvoj ženi se radi. Radi se o lošoj Rešićki zato što će sad uništiti Dejana više nego što mu je pomogla. Ja mislim da se Dejan udaljio od nje jer je postala previše posesivna i naporna a nije ni prirodno i normalno da dok pomaže Dejanu svo vreme teši Dalilu i plače sa njom. Ja nikad nisam videla da si u bliskom odnosu sa obe posvađane osobe. To je Rešićka uradila i Tari proške godine. Rešićka ima lice,stav i karakter prema situaciji koja njoj odgovara a sada kad gubi, pkače iz nemoći.