DALILA I JA SMO ZAMUTILI OVO SA KARIĆEM! Isplivale šokantne tvrdnje, on joj je pomogao da zakuva, a evo ko je pobegao!
Printscreen

Stefan Karić je zbrinut na ortopediju, a on je i dalje glavna tema u Zadruzi. Doduše, ovog puta u sasvim drugačijem kontekstu.

Naime, na Instagramu se pojavio snimak kako Marko Đedović provodi vreme sa Minom Vrbaški i Anđelom Rankovićem. Njihova glavna tema je ogovaranje Dejana Dragojevića, pa je tom prilikom Đedović priznao kako je zamutio sa Dalilom Dragojević događaje u trećoj sezoni ovog rjalitija.

- Da li ti se, dečko, nekad, desio život? - postavio je Đedović retoričko pitanje Dejanu koji nije bio prisutan u sobi.

- Naravno da nije, poslednjih pet godina - smatrala je Mina.

DALILA I JA SMO ZAMUTILI OVO SA KARIĆEM! Isplivale šokantne tvrdnje, on joj je pomogao da zakuva, a evo ko je pobegao!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- On bi voleo da je ovo neka bizar igra koju će da spovodi sa suprugom, samo što ovo nije bizar, nego mu se žena zaljubila, ne vidi na oči - smatra Đedović.

- Ma on igra igru. On je i pre tako igrao. Nisam pratio, ali znam da je i u trećoj sezoni bilo nekih događaja sa njima - istakao je Anđelo. 

- Nije to istina. Da nismo ja i Dalila zamutili sa Karićem od njega ne bi bilo ništa. A i tad se odmah uplašio i pobegao - istakao je Đedović. 

- Ne mislim ja na to, nego su njih dvoje uvek znali da se svađaju, da gledaju druge, da komentarišu, na taj način vode rijaliti - istako je Anđelo.

FILIP ĐUKIĆ OTVORIO DUŠU! Bivši zadrugar otkrio kakva devojka može da ga osvoji i kada je poslednji put plakao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan Niš

30.03.2022 00:31

Sada je đubre samo priznalo da je kvaran kao mućak.On se i prema Jovani misici tako ponašao kao prema Dejanu i zapretio da će je odvojiti od Karića i umalo im nije pošlo za rukom.