OTKRIVENO DA MAJA SEDI NA DVE STOLICE Uroš Ćertić raskrinkao Marinkovićevu i javno obelodanio koga to starleta krišom muva
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je "Gledanje snimaka" u Beloj kući, a zadrugari su dobili priliku da vide prisan odnos Maje Marinković i Marka Markovića.

Iako se već danima muva sa Urošem Ćertićem, na prikazanom snimku jasno se vidi da po svaku cenu želi da osvoji i bivšeg dečka svoje drugarice Stanije Dobrojević, Marka Markovića. 

Dok Marković leži na svom krevetu, Maja se baca na njega i grli ga posle čega je on upozorava da pazi šta radi.

OTKRIVENO DA MAJA SEDI NA DVE STOLICE Uroš Ćertić raskrinkao Marinkovićevu i javno obelodanio koga to starleta krišom muva

Pink printskrin

 

Uroš Ćertić nije uspeo da se suzdrži zbog starletinog muvanja sa drugim muškarcem, pa joj je tokom gledanja spornog video snimka poručio da stavlja tačku na njihov odnos. 

Ovome se nisam nadao, ne obraćaj mi se više nikada - vikao je Ćertić na Marinkovićevu koja je bezuspešno pokušavala da se odbrani.

- Mi imamo tu našu drugarsku relaciju i šalu. Zagrlimo se između redova u prolazu, volimo. Ovde sam mu nešto šapnula, Ogovarali smo nekog, pa produbili temu kod stuba. Drugarsko huškanje. Neka Marko kaže - pravdala se Maja.

- Ne obraćaj mi se nikada više - ponovio je Uroš.

KONZUMIRA NARKOTIKE I KRADE Bivša Viktorijina svekrva iznela stravične optužbe na račun snajke, a i sina je potkačila

ipt type="text/javascript" src="https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js">

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading