PRE OPERACIJA SI BILA KRŠ RIBA Maja Marinković brutalno izvređala cimerke, pa stavljena na stub srama
Printscreen

Maja Marinković burno je reagovala na snimak koji jasno pokazuje da između njenog dečka Marka Markovića i cimerke Ane Spasojević postoji više od prijateljstva, pa je na sve načine pokušala da uzdigne sebe vređajući suparnicin izgled. 

Osim da je seljančica, Marinkovićeva je istakla da njen partner sigurno ne bi ušao u odnos sa devojkom koja ne može da joj parira kada je reč o fizičkom izgledu, što je razljutilo cimere. 

Vidi se da nisu prijatelji, on nije hteo da se nešto veće dogodi da mu opadne reputacija. Nadao se da će biti neka hoklica kada izađu, ali to se neće desiti. Seljančice mi nisu pretnja. Nikada nisu bile, i nikada neće biti  - rekla je Maja koju su besni cimeri podsetili kako je izgledala pre nego se podvrgla estetskim operacijama. 

PRE OPERACIJA SI BILA KRŠ RIBA Maja Marinković brutalno izvređala cimerke, pa stavljena na stub srama

Printscreen

 

- Nije lepo da tako pričao o nečijem izgledu. Marko je sa tobom nešto pokušavao i u drugoj sezoni, a ti si tada bila slična ovim devojkama. Zaboravila si kako si izgledala pre operacija, ali gledaoci nisu. Niko ne potencira tvoje operacije nego ti govoriš o nekom nivou i reputaciji. Devojke nazivaš seljančicama jer nisu operisane, a nije bilo tako davno kada nisi imala nijednu i kada nisi mogla da se pohvališ izgledom - vikala je Sanja Grujić koju je podržao i Miki Đuričić.

- Majo, ako žena sao privuče muškarca zbog fizičkog izgleda, onda to ne traje dugo. Milica i Anita su najlepše, jer su priridne, a ti to nemaš. Nemoj da se ljutiš. Jedno je kada se uhvate prirodne grudi, a drugo kada se uhvate silikoni - kazao je Miki i dobio ovacije ostalih cimera.

LUNA I MARKO LAKŠI ZA 30.000 EVRA Rijaliti zvezde ne žale pare, dnevno troše čitavo bogatstvo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Visnja

30.09.2022 11:25

Bravo Miki.Zaboravila rugoba koje je ruglo bila.

mare@@

30.09.2022 11:51

@Visnja - A sad je kao baš jako zgodna... Vreća PVC-a... Za 10 godina izgledaće ko baba.