STRAVIČNA PROROČANSTVA O ZADRUGARIMA "Bilal će doživeti nervni slom, Bebica će izvršiti samoubistvo", a tek ostali, ŠOK!
Printscreen

Aleksandra Nikolić je razovarala sa Mikijem Đuričićem o situaciji koja joj se dešava u Zadruzi. Miki je potom Aleksandri prorekao budućnost svim zadrugarima:

- Ja više ne shvatam ništa. TI se povukla, Milica čeka svoju priliku. Najgore je što on kada shvati će doći kod tebe, i vas dvoje ćete opet biti zajedno. Pomiriće se sa tobom do Božića. pa će se smuvati sa Majom u februaru. Miljana će da prebije Zolu u aprilu. Anđela će popusti i pobiće se sa nekom devojkom u aprilu. Ući će neki dasa, sve ćete balaviti za njim,a ući će i neka ženturača. Zodijak možda dođe kao gost, a kada bi ušao na mesec dana pomirio bi se sa tobom, ali zbog se*sa i da bi te ostavio. Zvezdanu će se promeniti život napolju, Jelenu Golubović će da odvedu u ludnicu. Marija će ostati do kraja, Ša će naplatiti honorar, ali će ispasti mesec dana do kraja. Sanja i Marko će imati skandal nakon Zadruge, pobiće se i biće haosa.

STRAVIČNA PROROČANSTVA O ZADRUGARIMA

Printscreen

 

- Anita će se preseliti u Beograd i počeće da se ku*va za 300evra, a sina će mama da čuva- Bilal će doživeti nervni slom ako se vrati,a ako se ne vrati, snimaće to što radi. Milica će otvoriti restoran, Sofija Una ide u zatvor, zbog nekih malverzacija,a Bebica će izvršiti samoubistvo, ali ne smem da znam gdem a ti kad izađeš smuvaćeš se sa nekim mafijašem, aon je oženjen i ne sme da kaže da ste zajedno, a kao opstane veza, ostavićeženu i decu, a on je sa Bežanije. Maja Kovačević će se izje*ati sa Kerićem kad tad.

MAJA PODIVLJALA PA NAPALA FILIPA Saopštila mu da su u vezi, a onda spomenula Bilala, evo šta im je plan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mina

22.12.2022 10:03

BRAVO MIKI SVAKA TI CAST SLATKO SAM SE NASMEJALA