U ISTOJ SITUACIJI Ša razume Zvezdana što je ostavio ženu, pa ga podržao
Foto: Printscreen

Nenad Aleksić Ša komentarisao je odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, pa izneo da ih ne osuđuje ni jednog trenutka. Nakon njega je i Bojan Simić rekao kako on gleda na njihovu ljubavnu priču.

- Želim im svu sreću, biće ljudi blagi prema njima, tenzija se spušta.Svestan sam na napolju nije sjajno po njih dvoje, pričam iz ličnog primera. Osuda je itekako velika! Pošto je išao srcem, neka istraje. Nisam neko ko ovo može da osudi, nije lep čin. Vodi ga put ka Anđeli, vidim da je obostrano. Kod mene to nije tako bilo, ali hvala Bogu to je prošlo. Mogu da uspeju, samo ako Anđela bude naučila da ide uz njega. Znajo je kao osobu oštrog jezika, ume da bude drčna. Sa Matejom je bila i nervoznija, htela je da ona bude u provom planu. Ovde je Zvezdan prvi, samo mora da prihvati to. Vidim da se već prilagođava, nije nesvesno ušla u odnos - rekao je Ša.

U ISTOJ SITUACIJI Ša razume Zvezdana što je ostavio ženu, pa ga podržao

 

 

- Neca na ovu temu ne može da priča - kazao je Ša.

- Neca se ponaša kao da je on prevaren. Sigurnp toj ženi nije lako, a ti se ponašaš kao da si ti ostavljen - dodao je Car.

- Ružno sam se poneo prema mojoj supruzi. Ja sam se više dodvoravao drugoj osobi, napravio sam grešku što sam je vređao. Da je sezona 4, ne znam kako bi se proveli, zadrugari su bili mnogo brutalniji. Voleo bih da prođu što lakše - rekao je on.

SAMI ZNAJU KAKO IM JE Car i Milica ubeđeni da Anđela nosi veći teret u odnosu sa Zvezdanom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading