DA LI GA SE PLAŠIŠ? Ana otkrila nepoznate detalje veze sa Zvezdanom
Foto: Printscreen

Sanja Grujić otvorila je dušu Ani Ćurčić o svom odnosu sa Markom Stefanovićem i svim problemima koje njih dvoje imaju.

- Sa ovakvim muškarcem zaboravi ravnopravnost. Šta radi muškarac koji vređa? Zbog čega to radi? - pitala je Ana.

DA LI GA SE PLAŠIŠ? Ana otkrila nepoznate detalje veze sa Zvezdanom

 

 

- Ne znam, nisam znala da u njemu leži agresivnost. On priča, ja se ne slažem sa tim, onda krene da priča gomila ljudi i lakše je da skoče i brane njega, a ja koja sam u konfliktu sa ljudima mene ponižavaju i spuštaju - govorila je Sanja.

- Kad budeš krenula da gledaš sebe bićeš srećna, to je teško u ovom prostoru kad si zaljubljena, faktički neizvodljivo. Ti možeš da odeš od njega ili da budeš pokorna. Nećeš biti pokorna, nisi luda - pričala je Ana.

- Sve su kontradiktornosti. Kad dođe do neke uvrede, on napadne mene i kaže da ne može da sluša uvrede. Kako ne može kad me prvi vređa? - pitala je Sanja.

DA LI GA SE PLAŠIŠ? Ana otkrila nepoznate detalje veze sa Zvezdanom

 

 

- Ja imam jednu rečenicu "Odvede te u raj, a zaključa u pakao". Ja ti ne želim ovakvu vezu, niti si to ti. Ti si Sanja koja rešeta sto. Ja ću svaki dan da pričam sa tobom. On vlada tobom, to mi verujem. Koliko god da odeš korak napred, pričaš sa njim, emocije te ponesu i ti si tri koraka nazad. Da li ga se plašiš? - nastavila je Ana.

- Ne - odgovorila je Sanja.

- On želi da bude alfa mužjak. Ja nikad nisam bila osoba za alfa mužjaka. Ja sam imala momka koji je bio alfa mužjak, a mene je gledao kao malo vode na dlanu. On misli da je ispravan, boli ga nepravda, znači svakom muškarcu da mu se puni ego, ali znači i tebi lepa reč i zagrljaj. Zato si nesrećna, to nije ljubav. Takav odnos nije ljubav. Muškarac koji ne zna verbalno da ti se obrati krenuće sa uvredama, a posle uvreda kreću druge stvari. Ja ću da saslušam i njega, i ti njega uvrediš - govorila je Ćurčićeva.

LJUBAV ZA SVA VREMENA Miljana poručila Zoli da PIJE VITAMINE koje mu je Marija oduzela

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading