MILJANI SUZE SAME TEKU Marinković priznao koliko mu znači pomirenje sa Kulićkom
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Ivanu Marinkoviću kako bi komentarisao podelu budžeta Miljane Kulić.

- Prvi put za šest meseci kroz sve priče koje smo imali Miljana, Marija i ja, danas mi je nekako najviše prijalo, nije prvi put da me je pohvalila. Ne kažem da sam danas osetio iskrenost, a da pre toga nisam. Ostavio sam po strani da Zola može da utiče na nju, verujem da je Marija bila tu da bi kompletna podela bila drugačija. Primetio sam slobodniju Miljanu, koja je sama svoja i ljudi koji su bili prethodnih godina bili kažu da je Miljana bolja kad je sama, koliko znam ona sad nije u vezi. Kad je podelila prvi ili drugi budžet pomislio sam da je zolina priča, a posle sma video da nije. Osetio sam priliku da kažem neke stvari, a danas sam zaboravio da kažem da kad je Miljana u pitanju i da je jedina stvar koja može da mi se zameri i udari je moja devojka. Kad vratim šest meseci unazad Miljana nije rekla nijednu ružnu reč za Jelenu, nije je uvredila i spomenula. Miljana verovatno pamti da je Jelena neko ko je voleo Miljanu i bio na njenoj strani, a to se promenilo pred ulazak. Mislim da je Miljana na pragu da potpuno sazri i ja stojim pri onome što sam rekao da njoj samo fali jedan poduži odmor ili osamostaljenje, sa Bebicom ili Zolom. Mislim da će Miljana uskoro biti samostalna i zrela osoba. Danas je sve bilo super, osetio sam blogostanje. Moram da kažem da je Marija malo uticala i da je Miljana drugačija, komunikacija nam je drugačija. Nemamo više razloge i kao da smo sbve rekli jedno drugom, iako su mnogi očekivali da ćemo ceo rijaliti da se vređamo. Ja sam prezadovoljan učešćem u "Zadruzi 6" i drago mi je što sam napola rešio stvari - govorio je Ivan.

MILJANI SUZE SAME TEKU Marinković priznao koliko mu znači pomirenje sa Kulićkom

undefined

 

- Zamerila ti je što ne viđaš Željka često i rekla da se nada da je to zbog vremena - dodala je Ivana Šopić.

- Nisam odstupio kad su te stvari sa Miljanom, na početku sam se prećutno dogovorio sa Marijom. To i napolju ne treba da bude svakodnevno. Meni se desi, ne želim drugi da vide, ali zamisli da moram svaki dan u pola 7 da čekam kad će da dođe, on ako ne želi da izađe, ja ne mogu da ga vučem za rukam da bi se videlo da se družimo. Meni je sve to spontano - pričao je Marinković.

MILJANI SUZE SAME TEKU Marinković priznao koliko mu znači pomirenje sa Kulićkom

 

 

- Ivana sam uvek branila od svih, iako su mi svi pričali da meni to ne treba. Uvek sam nalazila opravdanje za njegova postupke, i kad sam u "Zadruzi 1" ovde ušla trudna. Ja uvek prekinem ljude, tako da smatram da me mnogo pogađaju neke stvari. On kaže da je preumoran, Željko je jedno veče poređao igračke i Ivan je bio tik uz vrata... Volela bih da on lešće viđa Željka i da može da uđe u aprtman. Nadam se da će napolju da se nastavi kontakt između mene i Ivana i Jelene naravno. Namerno sam dala Aniti srednji budžet da bih Ivanu došla do svesti. Ja smatram da će on da se navikne na Željka. Upala bih u depresiju i razočarala se kad bi se završio "Narod pita" i da nema tog kontakta ili da ja treba da zovem ili molim. Ja sam najsrećniji kad je Željko sa mnom, pa kažem ajde malo kod Ivana. Mama kaže: "Šta imaš da ga zoveš ako on nema potrebu sam da dođe?". Sve može da bude deo igre, ali dete ne - komentarisala je Miljana. 

JUG TE SE STIDI Rat Nišlijki, Miljana na samom startu žestoko udarila na imenjakinju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading