IVAN MARINKOVIĆ BEZ MILOSTI RASKRINKAO MILJANU I ZOLU Pokušavaju sve da prevare i obmane, razobličio njihovu igru i rastavio ih!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su nastavili da glasaju za tri najneemotivnije osobe u Zadruzi. Bojan Simić dao je reč Ivanu Marinkoviću, a potom i Mikici Bojaniću.

- Navešću osobe koje smatram da su radile nešto iz strasti, a ne iz emocija. Maja Marinković, Kovačević i Tamaris. Sve ste radile iz strasti i požude, bez emocija. A tri osobe koje generalno imaju najmanje emocija su Žana zbog Marka jer ja tu ne vidim emociju, mislim da ona nema emocije. Da postoji emocija drugačije bi reagovala, a mnogo je hladna. Druga i treća osoba su Zola i Miljana imaju najmanje, vidim najmanje emocija u njihovom odnosu - rekao je Ivan.

IVAN MARINKOVIĆ BEZ MILOSTI RASKRINKAO MILJANU I ZOLU Pokušavaju sve da prevare i obmane, razobličio njihovu igru i rastavio ih!

Printscreen

 

- Znam da te boli, ali ja sam četiri meseca sama. Pokušavaš da me provociraš iz čista mira - rekla je Tamaris.

- Mislim da su Zola i Miljana posvećeni jedno drugom zbog rijalitija više nego zbog emocija. Hvala - rekao je Ivan.

- Biću kratak. Mene ne ugrožava što neko spava ili ne spava. Šta kukate za hiljadu dinara. Ja ću navesti prvu osobu koja je meni lično broj jedan Tamaris. Prvo veza sa Adamom, pa u odnosu sa ljudima, drugaricama. Broj dva ću navesti Brendona, a broj tri je Ivan Dragić. Ivan Dragić jer meni tako deluje. Možda on dobro sakriva, ali ne vidim da je emotivan ni prema Sani, ni prema drugima - rekao je Mikica.

STRAVIČNO! Anđela Đuričić ponovo zaprepastila javnost svojom izjavom, da li može gadnije od ovoga?! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MINA

03.04.2023 21:14

IVAN JE NAJPAMETNIJI TAMO I BRAVO IVANE