"DAO SAM JOJ STOTINE HILJADA" Zvezdan izneo  nove detalje odnosa sa Anom, ovo niko nije znao, Ćurčićeva u šoku!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić izneli su nove detalje svog burnog odnosa.

-On je rekao da mu nismo dali da radi, ja i njegova majka i da si rekao da si bio godinu i po dana okej nakon izlaska. Kako si bio okej? Ja kažem da se 10 meseciponašao onako kako jedan muškarac treba prema jednoj ženi, gde je on meni govorio da je to bilo i više. Rekao je da sam ja za to vreme bila nikakva, sad ćutimo. Objašnjavam zašto sam ja bila nikakva- govorila je Ana.

-Nisam htela da mu dam da radi zbog toga i toga. Kratko i jasno! Znamo da si žrtva,a li nećeš moći tako da živiš ceo život- rekao je Zvezdan.

-Ti si meni na to rekao ''svaka ti čast'' i bilo je preko Moke, ti vrlo dobro znaš, da ne pričam sada. Ja ništa u životu nisam mogla njemu da zabranim - rekla je Ana.

-Pričaš ovde 60 dana da ti ništa nisam pomogao u životu - rekao je Zvezdan.

-Jako malo si mi pomogao - odgovorila je Ana.

-Jednostavno treba da se uzme papir i da se kaže toliko i toliko. To je ljubav. Nisam znao da to treba da zapisujem. Ja govorim da sam joj dao stotine hiljada - rekao je Zvezdan.

-Čega bre? Čega bre? - pitala je Ana.

-Još samo da vidim kako da rešim godine koje sam joj ukrao, samo da vidim kako to da iskalkulišem i to je to - rekao je Zvezdan.

-Nije bilo patologije u našem odnosu, bilo je straha. Manipulacije velike i straha - rekla je Ana.

-Ona je zadnjih godina patološki počela da laže! Hvala Bogu nije za te veće stvari, ali u toku dana ume da slaže 20 puta. Ti si uništila svoj život! Nemoj da foliraš više nikoga - rekao je Zvezdan.

-Šta sam praštala, koliko sam praštala.. - rekla je Ana.

-Što si praštala? Jesi bila naterana? Što nisi pobegla? - pitao je Zvezdan.

-Ana je htela da ode od Zvezdana, to može da posvedoči moja majka, gospodin mi naravno nije dao. Gospodin je prokockao sav novac koji je imao, dovodio žene u naš stan.. Marš bre! Sram te bilo! - rekla je Ana.

-Sad se stvarno nerviram ali ću iskulirati. To kad me prokuneš tebi će samo da se desi. Hvala ti na kletvi - rekao je Zvezdan.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Zvezdan otkriva da li je izvinjenjem hteo da kupi mir sa Anom pa se osvrnuo na odnos sa njenom decom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading