NAMRŠTEN I DOK JE LJUBI Zvezdan Slavnić za Uskrs pozirao sa svojom 22 godine mlađom ljubavnicom, ove fotografije svi komentarišu, a evo zbog čega!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je pred kamerama portala "Pink.rs" ponosno pozirao sa svojom 22 godine mlađom ljubavnicom Anđelom Đuričić zbog koje je ostavio suprugu sa kojom je proveo 13 godina braka.

Njih dvoje uplovili su u vezu ne mareći za emocije njegove supruge koja ga je u tom momentu gledala preko malog ekrana, a po svom ulasku srušila im ljubavnu idilu.

Pored čestih rasprava oko drugih devojaka i njenog bezobrazluka, njihova veza ispunjena je i lepim trenucima.

Anđela je doživela transformaciju ličnosti koju su mnogi primetili i pohvalili, i iz nadbudne Helge transformisala se u nežni cvetić, ali isključivo za Zvezdana što joj on često zamera jer smatra da treba da bude fina i ljubazna i prema ostalima, posebno onima sa kojima se druži.

Pošto ne može da se navikne da pokaže emocije nekom drugom, Anđela je pronašla način da ne opterećuje Zvezdana prekomernim pokazivanjem ljubavi, te je svoju energiju usmerila na njegova stopala i time javnosti otkrila svoj do sad nepoznat fetiš.

ZADRUGARI SE OBRUŠILI NA ANU ĆURČIĆ I ČOPORATIVNO JE NAPALI Ćurčićeva zaurlala iz sveg glasa i žestoko im se suprotstavila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading