SUOČILE SE ZVEZDANOVE BIVŠE! Anđela urla na Maju i Anu, sasula im sve u lice, Slavnić se u sve odmah umešao
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Gledanje snimaka" sve devojke Zvezdana Slavnića sukobile su se.

-Ja ne bih ovo komentarisala, ovo moja tema nije, ovo je između Zvezdana i Anđele - rekla je Ana.

-Anđela jeste bila iskrena u svom izlaganju, za razliku od sinoć šta je pričala, to moram da kažem. Mislim da je u ovom trenutku Zvezdanu potreban mir. Bilo ko na ovom svetu ne može da pokvari neki odnos ako je on dovoljno jak. On je stavio sve do znanja, sad ko hoće da trpi neka trpi. Ako je ona shvatila da nema šta da traži pored njega, što to radi, sama je prihvatila - govorila je Maja.

-Nisam ni ja sad tu nešto trpela, nego u smislu: "Ne možeš da nosiš taj kupaći, nemoj da se ubacuješ", na to sam sve ćutala, i to je moja greška. U nekim trenucima ja sam videla neke stvari pa mu ništa nisam rekla, i koga okrzne po ramenu i sve. Da on meni u najvećem nervnom rastrojstvu kaže sve one reči... Takav bes osećam prema ovom čoveku, šta sam sve mislila o njemu, a šta je on meni pokazao. Mnoge stvari za koje sam mislila da nisu takve su ispale takve. Ova strana voli samo sebe i samo mu je do ovoga što radi, pošto je propustio mnoge stvari u životu. Toliko sam se vezala za njega, da sam se plašila da ga ne izgubim. Izabrala sam njega ispred porodice, a dobila sam ono što sam zaslužila - pričala je Anđela.

-Što mi sudiš onda? - dobacio je Zvezdan.

-Ja pričam o svojim osećanjima, a ti nemaš osećanja.Skloni mi se od života. Osećala sam se voljeno, zato što sam ja iskreno volela, kada me zagrli, osećala sam se voljeno - nastavila je ona.

-Kad ne ide po tvome, onda ti ne valjam - kazao je Zvezdan.

-Pa kad gurneš drugoj, kako to može da mi odgovara - vikala je Anđela.

-Od kada sam došla u ovu kuću, Majo da li smo ti i ja ikada popile kafu, ili se družile? - pričala je Ana.

-Ne - rekla je Maja.

-Maja i ja nismo drugarice niti bi ona meni mogla da bude ikada drugarica u spoljnom svetu, zato što smo suprotnog sveta. Ti si bila sa mojim bivšim nakon svega, meni je on prišao i rekao za tebe, čak smo se i našalili. Delila sam svima čokoladice, pa sam i tebi dala- pravdala se Ana.

-To su ti inače sve drugari. Sad se pereš od Maje zato što ti je spavala sa mužem - vikala je Anđela.

"NEMOJ DA TE IZBACIM NAGLAVAČKE" Jezive pretnje bivšeg osuđenika, Zvezdan bez srama psuje Anđelu i poručuje joj ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading