MAFIJA MU PRIPREMA OSVETU! Anđelin bivši dečko iz zatvora spremio pakao za Zvezdana, Moki stigle otvorene pretnje, život mu je ugrožen
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon što je Zvezdan Slavnić prevario Andelu Đuričić sa Majom Marinković, u Đenovićima se navodno podigla velika prašina.

Naime, kako Svet prenosi, u Crnoj Gori niko nije rešen da Anđelu tapše po ramenu jer je obrukala i sebe i porodicu, međutim, kako je jasno da se iskreno prepustila ljubavi sa Slavnićem, neće da mu oproste gnusne uvrede i poniženja!

Navodno, jedan od Anđelinih bivših momaka, koji je i dalje slab na nju, ima veze sa opasnom crnogorskom mafijom, pa sada u dogovoru sa njima sprema osvetu za Slavniće. Prema rečima izvora, Zvezdanov otac Moka, navodno, već dobija opomene, a on je o tome i sam govorio javno.

-Čuo sam da Zvezdanu navodno kavački klan preti ubistvom- započeo je Moka, pa dodao:

-Nisam ja uplašen, ali to nije za zezanje, morao sam da primenim neke mere o kojima ne želim javno da govorim. Šta da se to zaista desi, a ja nisam reagovao, kako bih ja to preživeo?! Kako?! Recite mi! Prosto je, mene samo zanimaju dve proste stvari, njegovo zdravlje i sreća. Ne mora nikad da mi se javi, mi se godinama i ne viđamo. Samo mi je bitno da je srećan- izjavio je Moka, očigledno zabrinut za sina i njegovu bezbednost. 

Kako izvor zapomenute medije navodi, u Crnoj Gori se to sve više zahuktava.

-Anđelin bivši momak je rešen da obnovi vezu s njom jer je sada video koliko ona može da bude lojalna i odana. Zvezdanu će se osvetiti uz pomoć svojih opasnih prijatelja sa kojima je već pripremio taktiku, a njoj će ponuditi život iz bajke, i to samo pod uslovom da zauvek zaboravi i Zadrugu i Slavnića- rekao je sagovornik.

FILIP RASKRINKAO ANĐELU! Pobesneo, pa priznao sve, evo na koga je Đuričićeva bacila oko, Zvezdan joj je bio samo paravan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading