HITNO OBRAĆANJE ANĐELE ĐURIČIĆ RAZBESNELO GLEDAOCE Ne prestaje sa svojim frapantnim zahtevima, a ono što sada želi je skandalozno!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Anđela Đuričić šminkala se ispred ogledala i zahvaljivala svojim Bungišima što je se nisu odrekli, a zatim je odlučila da sastavi podugačak spisak šta da joj pošalju.

- Molim vas dva kompletića za spavanje, crveni i crni čipkani i volela bih posteljinu crvenu sa srcima ili morska sirena za bračni krevet. I šejker, dijamant mi se polomio, ako možete dijamant da nađete. Nadam se da će mi od svih mojih stranica stići čestitke i neku sliku kao što Milica i Aleks imaju. I neki privezak za bubicu kao dijamant ili sa mojom slikom, nešto tako unikatno da označava mene. Imate na mom instagramu sliku sa bratom i sestrom, može taj privezak. Imam i porodičnu ispod Vasilija Ostroškog, ako možete tu porodičnu sliku da pošaljete kao privezak, a možda čak i na šolji. To bi mi bio najveći poklon. Mogli bi neke jastuke sa mojim slikama da stavim na svoj krevetić. Sutra kad stignu od Anđinih Bungiša, šta god da pošaljete dobrodošlo je. Volim i balone i moje slike kad bi u ramom velikom zalepili - pričala je Anđela.

"DA LI JE OVA DEVOJKA NORMALNA?" Anđela priznala gde ide posle Zadruge, gledaoci osuli paljbu po njoj, ne mogu da veruju da je spremna na ovo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading