U ZADRUGU STIŽU ANIN I ZOKIN LJUBAVNIK! Ovo će biti skandal, produkcija je rešila da začini prijateljstvo zadrugarki, a evo o kome je reč
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nekoliko nedelja pred kraj Zadruge, produkcijski tim rešio je da napravi još jednu izuzetno zanimljivu situaciju u rijalitiju. Ovoga puta dve glavne akterke će biti pevačica Zorica Marković i bivša partnerka Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, koje su od samog starta postale najbolje drugarice.

No, da se iza njihovog prijateljstva ne krije samo ženska solidarnost nego i nešto više, izneo je nedavno izvor za jedan tabloid koji je otkrio da su drugarice nekada delile istog muškarca.

Zorica je, kako tvrdi izvor, bila u vezi sa vlasnikom kafane kojeg je ubrzo ostavila jer su shvatili da je najbolje da ostanu prijatelji, a u nekom neformalnom razgovoru nekoliko meseci kasnije, taj čovek je ispričao Zorici da je imao aferu sa udatom ženom. Zorica tada nije znala o kome se radi, ali kako je ispričao izvor za Star, ona je iz Anine priče nakon ulaska u rijaliti shvatila da su bile sa istim muškarcem, ali joj to nikada nije priznala. Upravo taj čovek će kroz nekoliko dana ući u Zadrugu.

- Produkcija smatra da je to odličan test prijateljstva između Zorice i Ane, pa će konačno imati priliku da jedna drugoj dokažu da li su zaista bliske ili ne mogu da se podnesu, kako se šuška unutar „bele kuće“ - kaže izvor.

S obzirom na to da se Markovićeva u poslednje vreme sklanja od Ane čije joj priče i problemi očigledno više ne prijaju, te ne želi da joj bude prevelika podrška, ulazak muškarca s kojim su bile u šemi definitivno će biti još jedan test za njih. 

 Drugarice se posvađale

Zorica Marković i Ana Ćurčić imale su pre nekoliko dana svađu, koja je rezultirala time da se udalje na nekoliko dana. Naime, Ani nije prijala prevelika iskrenost pevačice, pa joj je poručila da joj unosi nervozu u život. Ipak, kada su sele i razgovarale, odlučile su da prevaziđu ovaj problem. Sada je pitanje trenutka kada će doći do novog sukoba.

"NIJE ONA TOLIKO PRIVRŽENA SVOJOJ PORODICI" Filip Car raskrinkao Anđelu Đuričič, pa otkrio šta je radila letos po izlasku iz Zadruge

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading