DOŽIVELA POMRAČENJE Maja Marinković tražila od Zvezdana jednu stvar, Anđela na aparatima!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prethodnu noć na velelepnom imanju Zadruge obeležili su pre svega razgovori Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića o njihovom odnosu. Naime, posle jučerašnje rasprave koju su imali sa Majom Marinković, Anđela je na sve načine pokušavala da se dodvorio Slavniću kako bi saznala u kakvom su njih dvoje odnosu.

Tokom njihove šetnje po imanju, Zvezdan je Anđelu nazvao "najvećim blamom" zbog svega što radi i kako se ponaša, a ona je priznala da je to.

Njihov razgovor je prekinula upravo Maja Marinković koja je tražila Zvezdana kako bi porazgovarali, na šta je on pristao, ali nije dao Anđeli da krene sa njim:

-Ja za tebe smatram za nekoga ko je lažov, ja ne želim da imam posla sa lažovima. Ti si rekao za devojku da je ku*va pa evo te sa njom u krevetu- rekla je Maja.

-Ja sam rekao za nju da je ku*va? - začudio se Zvezdan.

-Pokazuješ mi danas kada smo sedeli na garnituri i onda si mi pokazao očima ''Ne mogu zbog nje..'' - rekla je Maja.

-Ja imam 27 godina, a ti 50. Ti kažeš da nećeš biti sa Majom Marinković, pa budeš - rekla je Maja.

-Ja sam ušao u tvoj krevet i odradio tebe - rekao je Zvezdan.

-Nisi. Kako si mogao ti mene da odradiš kada si rekao da se bolje ponašaš prema meni koja ti nisam devojka nego prema njima? - pitala je Maja.

KONAČNO IZNEO SVE! Bilal progovorio o misterioznoj bivšoj devojci, pa otkrio njen identitet, povezana je sa još jednim zadrugarom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading