POČINJE VLADAVINA MOĆNOG OVNA Mesečni horoskop od 21. marta do 21. aprila otkriva ko će ostvariti nešto veliko
Foto: Shutterstock

Život nam donosi razne trenutke, nekad su oni predivni i radosni, a nekad izazovni i zahtevaju od nas da preuzmemo kontrolu nad celom situacijom. U nekim životnim situacijama ne možemo se osloniti na druge, već moramo sve sami - moramo stvari uzeti u svoje ruke i postati lični heroj.

Na dan prolećne ravnodnevice 20. i 21. marta, u isto vreme kada i ravnodnevica, Sunce prelazi u lidrski znak Ovna, od 20. marta do 20. aprila - vođa, onaj koji kreira svoj životni put, tvrdoglavi spasitelj koji uvek ima način da shvati stvari.

Kada su stvari mračne, kada se osećamo sami u našim borbama, energija Ovna nam pomaže da se izborimo, da znamo da ponekad moramo da idemo sami, imamo moć i snagu da uspemo. Ako se sada suočavate sa takvom situacijom u svom životu ili ako nešto u vašem životu treba da se promeni, period Ovna je fantastično vreme da se pokrenete i da se stvari dogode. Ovo je čak dvostruko tačno 2022. godine, jer u vladavini Ovna ne postoji nijedna retrogradna planeta.

Retrogradne planete imaju tendenciju da sve uspore i da vas sprečavaju da rastete. U vladavini Ovna sve planete se kreću napred, to je jasan znak iz Univerzuma da napustimo prošlost i da razmislimo kuda da idemo. Ovan je tako jak, vatren znak, tako da je ovo dobro vreme za sve nas, bez obzira na znak, da razmislimo o tome kako da iskoristimo deo ove energije u sopstvenim životima.

Gde treba da preuzmete vlasništvo nad sopstvenim životom? Kako možete iskoračiti i voditi put tamo gde želite da budete? Umesto da čekamo druge, čekamo prilike ili dopuštamo stvarima mimo nas da nam kroje život, vladavina Ovna nam nudi energiju koja nam omogućava da povratimo svoju moć i da znamo da uvek imamo ono što je potrebno da pronađemo put napred.

Ako se osećate izgubljeno ili nesigurno, energija Ovna nam daje samopouzdanje koje nam je potrebno da preduzmemo akciju. Ovan preduzima akciju, pa budite sigurni da ne samo sanjate ili razmišljate o tome, već i delujete u skladu sa tim. Nije bitno da li su koraci mali, često je to sve što je potrebno da se lopta zakotrlja i donese novi talas svesti. 

POČINJE VLADAVINA MOĆNOG OVNA Mesečni horoskop od 21. marta do 21. aprila otkriva ko će ostvariti nešto veliko

Foto: Shutterstock

 

Jedna od ključnih karakteristika vladavine Ovna 2022. godine jeste susret Jupitera i Neptuna. Kako se ove planete približavaju jedna drugoj tokom cele sezone, osetićemo kako njihova energija postaje sve jača i jača. Ovo je energija koja može da inspiriše novu stvarnost, veću kreativnu viziju, duhovni rast i kolektivno buđenje.

Kako je sezona Ovna uvek fantastično vreme za nove početke i preduzimanje akcija, ova dodatna energija Jupitera i Neptuna će nam pomoći da sanjamo veće, da preuzmemo kreativne rizike i koristimo svoju intuiciju ili duhovno znanje da bismo doneli odluku. Energija Ovna je takođe moćna za rad na ispoljavanju, a sa ovom divnom energijom koja dotiče iz Jupitera i Neptuna, možda ćemo se osećati inspirisanije ili imati hrabrosti da preduzmemo akcije koje su nam potrebne da bi se stvari dogodile.

Kako se početak sezone Ovna takođe poklapa sa ravnodnevicom, ovu energiju takođe možemo koristiti da pronađemo ravnotežu u našim životima, posebno ravnotežu između prepuštanja kontroli i sticanja kontrole. Razmislite o tome šta vam je potrebno da biste preuzeli stvari u svoje ruke i ostvarili nešto veliko. 

Ovaj astrološke promene najviše će osetiti ova 3 znaka:

Ovan (21.3 - 20.4)
Pred vama je zadatak da pokrenete promene koje će doprineti napredovanju u vašem radnom okruženju. S druge strane, veliki su izazovi za ispunjenje poslovnog i privatnog plana. U izgledu su novčani problemi zbog nekih birokratskih komplikacija koje niste mogli da predvidite. Predstoji vam dosta truda oko saniranja sitnih zavrzlama.

 Pravi je trenutak za punu realizaciju kreativnih ideja o kojima već neko vreme razmišljate. Ukoliko je u vaše planove uključen partner, ipak ne očekujte mnogo jer vam tu predstoji malo razočaranje. Voljena osoba nije u stanju da ispuni svoja obećanja.

Blizanci (22.5 - 21.6)
Ubrzo dolaze promene koje mogu uticati na sve segmente vašeg života. Na udaru je reorganizacija finansija, bilo da se radi o vašem radnom okruženju ili je ovo stvar vašeg novčanika, efekat je isti. Ukoliko budete očekivali pomoć sa strane, razočaraćete se. 

Pripremite se na ljubavna iskušenja i romantiku. Iako se otvaraju novi horizonti, moguća su odugovlačenja koja vas vanredno iritiraju i deprimiraju. Ako tražite ljubav, ovo je period iščekivanja.

Devica (23.8 - 22.9)
Pokreće se obilje energije koja, nekima od vas, može život preokrenuti iz korena, naročito ako se radi o nečemu na čemu ste u prošlosti već radili.e.U ljubavnim odnosima predstoje brojna iskušenja. U izgledu su ozbiljne rasprave sa voljenom osobom. Od vas se očekuje podrška koju vi trenutno niste u stanju da pružite. Nakon svađe sledi kratkotrajno olakšanje, a posle toga iznova komplikovanje odnosa. 

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading