MAJKA DVOJE MALIŠANA OTKRIVA Evo koji je razmak u godinama između dvoje dece idealan
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U videu objavljenom na TikToku mlada mama Kaitlin Kilmer je prenela svoje iskustvo gde je objasnila zbog čega je razlika od 4 godine među decom najbolja razlika u godinama.

Prilikom planiranja porodice, mnogi roditelji se pitaju koja razlika među decom bi bila idealna. Kaitlin Kilmer, majka dečaka i devojčice kaže da je otkrila idealnu brojku, mada neplanirano.

"Mislim da je razlika od četiri godine idealna i svaki put bih je odabrala", rekla je u videu koji je nedavno objavila na TikToku.

Ona još navodi da je drugo dete želela ranije, te da je imala tri spontana pobačaja. Danas shvata da je razlika među njenom decom zapravo idealna. Pošto mogu zajedno da se igraju i proživljavaju dane detinjstva, i ona je opuštenija.

"Na primer, upravo sam stavljala svoje 16-mesečno dete na spavanje. Legla sam kraj njega i zaspala. Probudila sam se i nisam paničila pitajući se šta je moja petogodišnjakinja za to vreme radila. Ima pet godina i može sama da se igra sat i po", objasnila je Kaitlin.

Mlada mama je svojim videom pokrenula diskusiju o idealnoj razlici među decom. Ispostavilo se da ima mnogo roditelja koji se slažu sa njom.

"Među mojom decom su četiri godine razlike i savršeno nam je", napisala je jedna mama.

Druga je navela: "Slažem se, moja starija ćerka nije ljubomorna na pažnju koju dobija beba".

Drugi roditelji su takođe prokomentarisali ovaj video:

 "Razlika među mojim sinovima je četiri godine i neverovatno su bliski", "Htela sam dve godine razlike i ne bih to nikome preporučila".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading