televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Pod zvezdanim krovom - Koncert Big benda RTS sa gostima

Promo RTS

 

 

20.30 RTS2

Pod zvezdanim krovom - Koncert Big benda RTS sa gostima

Pod zvezdanim krovom - Koncert Big benda RTS sa gostima RTS 2 20.30 Direktan prenos gala koncerta kojim Delegacija Evropske unije u Srbiji obeležava Dan Evrope. Tom prilikom nastupiće Big bend RTS i njihovi gosti: Zoe Kida, Bojana Stamenov, Marko Luis i Vasil Hadžimanov. Repertoar koji će biti izveden na koncertu obuhvata širok dijapazon muzičkih žanrova, od klasične muzike, preko džeza, pop-roka, sve do narodne muzike posebno aranžirane za džez orkestar. Gledaoci će biti u prilici da gledaju uživo jedan nasvakidašnji događaj kojim će biti obeležen Dan Evrope u Srbiji. Big bendom RTS će dirigovati Vladimir Krnetić.

One su bombe

Promo

 

 

23.00 Prva

One su bombe

Film donosi priču o tome kako su zaposlene dame televizijske kuće Foks njuz odlučile da kažu istinu o dugogodišnjem direktoru te kuće Rodžeru Ejlsu, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Foks njuz. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba. Uloge: Nikol Kidman, Šarliz Teron, Margo Robi, Džon Litgou.

2001: Odiseja u svemiru

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

2001: Odiseja u svemiru

Astronaut Dejvid pozvan je u glavni štab svemirskih istraživanja da preuzme zajedno sa svojom grupom nov i vrlo neobičan zadatak. Naređenje je da je otkrije tajanstvenu, misterioznu funkciju geometrijski pravilnog crnog monolita iz Mesečevog kratera. Kontrola leta poverena je najnovijem modelu računara. Ali računar zakazuje, i Dejvid ostaje sam u svemiru... Uloge: Kir Dulea, Geri Lokvud...

Manderlej

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS2

Manderlej

Nakon „Dogvila“ u velikom ciklusu Larsa fon Trira biće prikazan „Manderlej“, drugi deo priče o Sjedinjenim Državama kao zemlji mogućnosti, snimljen 2005. godine. Pomirivši se sa svojim ocem, Grejs s njim odlazi na jug. Auto staje negde u Alabami u blizini čelične kapije Manderleja. Mlada crnkinja usplahireno kuca na prozor kola i Grejs, ne poslušavši oca, kreće za njom i prolazi kroz kapiju. Stigavši u Manderlej, Grejs se suočava sa stvarnošću gde ropstvo nije ukinuto i da postoji beli gospodar sa crnim robovima. Uloge: Brajs Dalas, Isak de Bankole, Deni Glover, Viljem Defo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading