televizor
Foto: Promo/Schutterstock

09.30 RTS1

Na krilima zmaja – poseta predsednika Narodne republike Kine Srbiji

U celodnevnom prenosu Radio televizija Srbije pratiće svečani doček i obraćanja predsednika Kine i Srbije tokom zvanične posete kineskog predsednika Srbiji. Predsednik Narodne republike Kine Si Đinping dolazi 7. maja u dvodnevnu posetu Srbiji. U sredu, 8. maja, Radio televizija Srbije pratiće u direktnom prenosu ovu posetu u emisiji pod nazivom „Na krilima zmaja“. U ovom programu uključivaćemo se uživo u doček i izjave dvojice predsednika, kao i u ceremoniju potpisivanja protokola o saradnji između dve države i predstavnika njihovih privreda. Poznavaoci političkih i ekonomskih odnosa Kine i Srbije analiziraće posetu u studiju, a tokom programa biće prikazani i prilozi o Kini koje je RTS dobila u okviru saradnje sa kineskom državnom televizijom. Emisiju vode Milica Kulić, Jelena Terzić, Gorislav Papić i Zoran Stanojević. Urednik je Saša Barbulović.

 

Kazablanka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Kazablanka

Rik Blejn je vlasnik malog kafića gde se okupljaju svi, od francuske policije do nacista. Kada se njegova bivša ljubav Ilsa pojavi u Kazablanci sa svojim suprugom Viktorom, vođom Otpora, Rik se uvlači u ljubavni trougao, ali i mrežu političkih intriga. Ilsa i Viktor moraju pobeći iz Kazablanke i Rik je možda jedini koji im može pomoći. Međutim, pitanje je - hoće li im pomoći? Uloge: Hemfri Bogart, Ingrid Bergman.

Nensi Dru - Detektivka u Holivudu

Foto: IMDB

 

 

23.45 Prva

Nensi Dru - Detektivka u Holivudu

Nensi Dru je snalažljiva tinejdžerka koju neverovatno privlači posao detektiva. Ona se seli iz svog gradića River Hajtsa na zapadnu obalu i upisuje se u srednju školu na Beverli hilsu. Sve i da hoće, Nensi ne može više da se razlikuje od svojih novih drugova. Ona je zainteresovana za rešavanje misterioznog ubistva glumice Dalije Drejkot i u potpunosti je rešena da bude prvi detektiv koji će rasvetliti neke činjenice u vezi s tim zločinom. Igrom sudbine, odsela je baš u kući ubijene glumice, za koju se veruje da je ukleta. Nensi Dru je pred velikim izazovom. Uloge: Ema roberts, Tejt Donovan.

Priča nad pričama

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Priča nad pričama

Nekada davno postojala su tri susedna kraljevstva sa prelepim dvorcima u kojima su vladali kraljevi i kraljice, prinčevi i princeze. Jedan kralj bejaše bludnik i razvratnik, drugi očaran čudnim životinjama, a kraljica opsednuta željom da dobije dete. Uloge: Selma Hajek, Vinsent Kasel, Džon Rejli. Režija: Mateo Garone.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading