HOROSKOP ZA SREDU, 14. SEPTEMBAR Blizanci će napredovati na poslu, Lava očekuju problemi sa partnerom, a Devica mora da pazi na zdravlje
NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

OVAN

POSAO: Konačno dolazite do prilike da razjasnite neku veliku dilemu u kojoj ste bili. Lakše se osećate sada kada imate mogućnost da direktnije postupate i da menjate neke okolnosti. Inače ste vrlo direktni i ne volite nejasne situacije.

LJUBAV: Odnos između vas i partnera je konačno sasvim stabilan. Možete očekivati veoma lepe zajedničke trenutke. Uživaćete tokom celog dana u strastima koje vas spajaju. Slobodni Ovnovi sreću osobu pri zajedničkom izlasku sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima, pogotovo kod ženskih pripadnika. Najbolje je da se obratite endokrinologu.

BIK

POSAO: Moguće je da ste uspeli da prevaziđete neke nemoguće prepreke i sada je vreme da sebi čestitate na tome. Nemojte odmah da hrlite u nove rizike, prvo se malo odmorite od svega. Možda biste trebali biti malo oprezniji...

LJUBAV: Dolazite do suočavanja sa time da vaš partner ima određene mane koje ranije niste bili u prilici da primetite. Niko nije savršen, pitanje je samo da li ste spremni na kompromis? Ne gubite vreme!

ZDRAVLJE: Ne želite da priznate sebi da imate problem. Ne zanemarujte simptome koje osećate. Ozbiljnije se posvetite ovom zdravstvenom problemu.

BLIZANAC

POSAO: Veoma ste uzbuđeni, jer vam se otvaraju nove poslovne mogućnosti i imate želju da ih na pravi način iskoristite. Ne smete sebi dopustiti da propustite bilo koju priliku za napredak.

LJUBAV: Moguće je da ste emotivno nezadovoljni, jer pre svega nemate dovoljno ljubavi i poštovanja prema sebi. Samim tim, imate problem da sa bilo kim ostvarite kvalitetnu vezu. Poradite malo više na sebi, kako biste stekli veće samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Pospanost vas može pratiti tokom celog dana, niste za preteranu aktivnost. Već vas neko vreme muči nesanica, pa u toku dana možete imati problem.

RAK

POSAO: Moguće je da vam se neki poslovni rizici čine veoma primamljivim, pa biste danas lako mogli da se upustite u takav neki poduhvat. Ipak, pripazite do kojih granica će to ići. Morate unapred imati spreman plan, a moguće alternative su prihvatljive.

LJUBAV: Nema preterano važnih dešavanja na polju ljubavi, moguće je da vam je danas jednostavno nešto sporiji dan. I vi i partner ste više usmereni na neke druge stvari...

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir, posvetite se tome da izbalansirate svoje emocije. Izdvojite par dana da se relaksirate u nekom spa centru.

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana nemate previše motivacije da se bavite poslovnim obavezama, moguće je da maksimalno izbegavate bilo koji vid odgovornosti. Može vam se to obiti o glavu. Potrebna vam je koncentracija pri radu. Svako ima dobar i loš dan.

LJUBAV: Ne želite da sebe menjate zbog bilo koga, pa ni zbog osobe koju volite. Vaš je stav takav da smatrate da bi trebao da vas prihvati takvu kakvu jeste, ako je ljubav iskrena. Ali je promena u smislu prilagođavanja neophodna.

ZDRAVLJE: Meteoropata ste! Smetaju vam promenljivi vremenski uslovi. Težak je dan i za hronične bolesnike.

DEVICA

POSAO: Vreme je da se suočite sa nekim stvarima. Greške koje ste pravili u prošlosti polako dolaze na naplatu i ne možete da ih zaobiđete koliko god se trudili. Svakako ćete u buduće biti mnogo oprezniji pri donošenju odluka.

LJUBAV: Nije povoljan dan za ljubav. Potrebna vam je samoća, izolacija, niste zainteresovani za to da se posvetite bilo kome osim sebi danas. Možete biti hiroviti s vremena na vreme.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na polju zdravlja dolazi, pogotovo ako primenjujete neki vid terapije. Važno je da se pridržavate saveta lekara.

VAGA

POSAO: Veoma ste uplašeni za razvoj situacije na poslovnom planu. Zabrinuti ste, jer su mnoge stvari otkazane u poslednjem trenutku i to vam predstavlja jako veliku kočnicu za dalji napredak.

LJUBAV: Može se reći da ste vi i voljena osoba potpuno različiti, kao dan i noć, crno i belo - dve suprotnosti koje se magnetski privlače i koje ne mogu jedna bez druge...Ali ni jedna sa drugom. POrazgovarajte sa partnerom, suočite se sa problemima, kako biste našli kompromis.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući, povedite računa i o holesterolu.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate obaveza preko glave, ni trenutak slobodnog vremena da napravite predah. Sami ste sebi zadali takav tempo, sami ste sebi nabili pritisak - sada se snalazite kako umete. Preuzimate više obaveza no što možete da završite.

LJUBAV: Možete da očekujete probleme u vezi, ukoliko se budete postavili preterano arogantno prema partneru. Svako ima svoje granice, pa tako i vaša voljena osoba ne može sve da istrpi.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su mogući, skloni ste i tegobama sa probavom. Promenite način ishrane, trenutno vam odgovara laganija hrana.

STRELAC

POSAO: Jako je važno da naučite da funkcionišete u velikom kolektivu ako želite da ostanete na trenutnom radnom mestu. Potrebno je da budete daleko spremniji na kompromis. Saradnici vas posmatraju sa podozrenjem, jer nisu sigurni koliko ste spremni na ustupke i dobru saradnju.

LJUBAV: Imate u planu zajedničke trenutke sa voljenom osobom. S obzirom na to da se dugo niste videli, nedostaje vam i uželeli ste se toga da uživate u strastima koje imate. Planirate romantične trenutke.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć tokom drugog dela dana, dajte sebi vremena za predah.

JARAC

POSAO: Smatrate da ste zaslužili mnogo veću zaradu i da u suštini za sada samo dobijate mrvice koje su nadređeni spremni da vam daju. Potrudite se da ne prenagljujete sa reakcijama. Ponekad umete veoma burno da reagujete, sada nije trenutak!

LJUBAV: Postoji rešenje za problem koji imate sa voljenom osobom. Ako vas grize savest zbog nekih stvari koje ste izgovorili, potrudite se da se na vreme izvinite i da rešite to što imate. Nagli ste, a posle se uvek kajete.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Nemate nikakve probleme na zdravstvenom planu! Budite ipak, malo aktivniji.

VODOLIJA

POSAO: Nemate nameru da prećutkujete ono što vam smeta u vezi vašeg posla. Jasno i glasno ćete izraziti svoj buntovnički stav. Potrudite se da za svaku zamerku pripremite i argument. Do sada nikada niste bili nespremni, pa vas nijedno pitanje ne može iznenaditi, kao ni primedba.

LJUBAV: Polako prevazilazite probleme koje ste imali u komunikaciji sa voljenom osobom. Oboje ste zaslužni za pozitivnu promenu, ne preuzimajte zasluge samo na sebe. Partner je spreman na ustupke.

ZDRAVLJE: Povećajte fizičku aktivnost! Neophodno je da budete u boljoj kondiciji!

RIBE

POSAO: Pozitivne vesti dolaze svima onima koji su u skorijem periodu mogli da ostanu bez posla. Konačno vam se bliži neka nova prilika za zaradu i trebalo bi da je iskoristite! Hrabro zakoračite u rizičan poduhvat, isplatiće vam se kroz povećanje finansija.

LJUBAV: Ako ste se ohladili od svog partnera, nema potrebe da glumite nešto drugo. Ukoliko se sada budete upuštali u stvaranje iluzija, kasnije ćete se teško iz toga izvući. On već neko vreme primećuje promene u vašem stavu.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu, pogotovo kada je u pitanju prekomerni unos šećera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading