POSLEDNJA OBJAVA ANE VOLŠ NA INSTAGRAMU IZAZVALA LAVINU KOMENTARA "Kao da je znala šta je čeka i oprašta se od dece!" (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Jedna od poslednjih objava nestale Ane Volš (39) na svom "Instagram" profilu izaziva još veću tugu ali i misteriju s obzirom na komentare koji su se pojavili.

Potraga za nestalom Anom Volš (39) ušla je u 11. dan, nove informacije iz istrage konstantno pristižu, a jedna objava na njenom "Instagram" profilu dodatno izaziva tugu zbog njenog nestanka jer se radi o njenim sinovima, ali i baca novi veo misterije na već zapetljan i komplikovan slučaj koji je pun nejasnoća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

 

Ana je na svom "Instagramu" pre tačno tri nedelje objavila kratak video snimak na kojem se vidi prva odeća njenih beba. U opisu snimka je napisala da će ih uramiti za uspomenu. Na snimku se vide njihove prve benkice, zekice, bodići, džemperići, cipelice i prve igračke.

Brojni komentari su osvanuli ispod pomenutog snimka nestale Ane Volš, ali jedan izaziva posebnu tugu. On glasi: "Kao da je znala šta je čeka pa se opraštala od svoje dece..."

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading