U BEOGRADU ODLOŽENO SUĐENJE MILOVIĆU  Advokati treba da se upoznaju sa novom dokumentacijom
Screenshot/Libertas/SKY aplikacija

Suđenje je odloženo jer je tužilac dan pre suđenja dostavio odbrani podnesak kojim se identifikuju korisnici "Skaj" aplikacije.

Tužilaštvu je sudija naložila da pribavi taj podnesak, jer je sudsko veće prihvatilo celukupan sadržaj sa te aplikacije, ali nije prihvatilo kao dokaz izveštaji MUP-a o sadržaju i identifikaciji korisnika Skaj aplikacije.

Svi advokati su tražili odlaganje suđenja jer nisu imali vremena da se upoznaju sa podneskom, sa čim se sudija složila i odložila suđenje za sutra.

U ovom predmetu u odsustvu se sudi Miloviću, Strahinji Kutlešiću i Aleksandar Milojević, dok su Milović i Kutlešić nalaze u bekstvu

. Crnogorski policajac Milović se optužnicom tereti kao vođa ove grupe. Optužnicom Tužilaštva za organizovani kriminal Miloviću se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i produženog krivičnog dela pranje novca u saizvršilaštvu.

Pored Milovića za ista krivična dela optuženi su i radnica BIA Dušica Jovanović, njen suprug Danijel Jovanović, vlasnik firme "Blumen market" Aleksandar Milojević, Strahinja Kutlešić, Milivoje Kišić, Miodrag Pamučina, Živojin Filipović i Milan Krstović.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading