Podrška teroristi
Foto: Printscreen/Printscreen

On je eleminisan od strane policije dan nakon ubistva policajca nakon što se opirao hapšenju.

Advokat porodice, Arijanit Koci, je obećao porodici ubice da će telo da preveze na Kosovo i Metohiju, što je i učinio.

- Obećao sam da ću dovesti telo. Telo je predato Institutu za sudsku medicinu, tužiocu i tzv Kosovskoj policiji. Sada nastavljaju dalje postupke. Biće dodatnih ispitivanja, koja su u nadležnosti tužioca. Verujem da će sve biti završeno do ponedeljka ili utorka. Predao sam sve dokumente koje sam imao našem tužilaštvu i policiji, tako da smo imali odličnu koordinaciju. Kancelarija tzv Kosova, ministar spoljnih poslova i Ministarstvo spoljnih poslova su nam dosta pomogli - rekao je advokat Koci, kako prenosi Koha.

Loznica

Alo!/Društvene mreže

 

 

Faton Hajrazi je 18. jula ubio srpskog policajca na Dužnosti Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu u Loznici. Likvidiran je od strane policije dan kasnije blizu granice sa Bosnom i Hercegovinom gde je pokušao da pobegne.  Hajrazi je pobegao iz zatvora u Smrekonici 6. jula.

Beogradsko tužilaštvo je odobrilo prenos tela Hajrazi na Kosmet.

Hajrazi je bio sklon kriminalnim aktivnostima, što potvrđuju i njegove prethodne osude za različita krivična dela, pa čak je i devet puta pobegao iz zatvora. Imao je samo 15 godina kada je počinio svoje prvo ubistvo.

Klix.ba

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading