Hapšenje u Subotici
Foto: Printscreen/MUP Srbije

Uhapšeni su K. K. (45), N. S. (47), M. P. (46) i državljanin Crne Gore M. K. (27), kod kojih je pronađeno više komada vatrenog oružja. Odmah po hapšenju , osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu sutra biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako saznajemo, oni su uhapšeni nakon što su pripadnici BIA dobili informaciju da se na beogradskim ulicama sprema krvoproliće. Operativci bezbednosne službe su došli do tačnih informacija gde bi osumnjičeni trebalo da se nađu, te su odmah reagovali u saradnji sa beogradskom policijom koja je postavila zasedu. Odmah po susretu, čim su se osumnjičeni našli, usledila je policijska akcija te su svi oni pohapšeni – objašnjava izvor. Prema njegovim navodima, osumnjičeni M. K. (27) je državljanin Crne Gore, iz Nikšića. Pored njega, lisice na ruke su stavljene K. K., inače šefu obezbeđenja više restorana i klubova u Beogradu, kao i splavova, a on se dovodio u vezu i sa pokušajem pljačke iz 2020. godine. Tada je uhapšen jer je bio maskiran kao policajac i sa dvojicom saučesnika presreo vozilo za prenos novca – objašnjava izvor.

hapšenje

Vladimir Marković

 

 

Prema njegovim navodima, osumnjičeni N.S. dovodio se u vezu sa „Kekinom grupom“ i navodno je bio njen član.

- U dosijeu N.S. stoji da je procesuiran za pokušaj ubistva, krađu i razbojništvo – rekao je izvor, koji je dodao da su svi oni uhapšeni na Novom Beogradu.

- Podaci do kojih su bezbednjaci došli ukazuju da su osumnjičeni navodno pripadnici dva kriminalna klana. Prvi pravac istrage ukazuje da su se oni unapred dogovorili da se sastanu kako bi navodno rešili neke svoje nesuglasice, odnosno da bi se sukobili. Međutim, istragom se došlo do podataka koji se proveravaju, a to je da je do sastanka između osumnjičenih došlo jer su svi oni angažovani, kako se sumnja, za eliminaciju jedne osobe. Navodno je tu ekipu prema informacijama koje su se pojavile na ulici angažovao jedan od pripadnika starije garde kriminalaca kao osvetu, jer se nedavno on i još jedna osoba našli na meti – objašnjava izvor.

Prema njegovim navodima, istragom se proveravaju sve informacije do kojih su nadležne službe došle.

Daljom istragom tek treba sve da se proveri, i zasad se uhapšena četvorka  tereti samo za nedozvoljeno nošenje oružja - rekao je izvor.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading