Ubistvo
Foto: Printscreen/prinscrin

 

Kako se sumnja, Lješković je ubijen metkom iz snajpera kada je izašao iz kuće u dvorištu koje je ograđeno visokim betonskim zidom.  Sumnja se da je napadač pucao sa obližnjeg brda koje je vazdušnom linijom udaljeno oko 500 metara.  Napadać je ispalio samo jedan metak koji je prema navodima medija Lješkovića pogodio u srce.

Tokom potrage za ubicom angažovani su bili i policijski dronovi ali do sada zbog specifičnog terena policija nije uspela da uđe u trag snajperisti.

Vasko Lješković je brat Đoka Lješkovića, osumnjičenog za šverc cigareta.Vasko je ubijen u istom kvartu, tačnije delu grada gde je živeo Goran Radoman, prva žrtva klana.

Inaće prema medijskim navodima Lješković je dugo  živeo pod merama opreza i veoma retko izlazio iz kuće.

-Zanimljiva je činjanica da je Lješković bio toliko oprezan i da nikome nije verovao. On ćak nije koristio ni društvene mreže ni mobolni telefon.   Oko kuće je podigao bedem a na svom domu je ugradio neprobojna stakla, što ukazuje da ništa nije želeo da prepusi slučaju. Navodno je i retko izlazio u dvorište, što opet ukazuje da  je sumnjao da neko želi da mu naudi.  Zbog svih tih mera,zanimljivo je da je likvidiran baš kada je izašao u dvorište. Odnosno da je ubica tad povuko oroz – navodni izvor.
Prema njegovim navodima daljom istragom bi trebalo da se utvrdi da li je  Lješković sa nekim ciljem izašao u dvorište ili se ubici posrećilo.

Zanimliv je podatak  da je ubistvo  Lješkovića treće, koje je  izvršeno snajperom u obračunu zaraćenih klanova, a interesantno je da su sve tri žrtve "škaljarci".

27. oktobar 2015. u bašti kafića "Old fišermen" u Budvi snajperista je ubio i Gorana Đuričkovića (48), zeta fudbalske legende Vladimira Petrovića Pižona, takođe pripadnika "škaljarskog klana".

Dalibor Đurić (35) je 22. septembra 2016. godine ubijen u dvorištu spuškog zatvora. Snajperista je pucao sa obližnjeg brda i odmah pobegao.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading