Prevrnut automobil
Foto: Alo/Foto: RINA

Kako smo izvestili, udes se dogodio rano jutros, u 4.05 sati, u mestu Blizonje kada je automobil marke „audi A4“ u kojem je bilo pet osoba, sleteo s puta u betonski kanal. U ovoj nezgodi teško su povređeni vozač i još dvoje putnika.  

- J. S. i K. P. su nastradale na mestu tragedije, a tri osobe iz vozila su prevezene u bolnicu. Ne znam šta se tačno dogodilo - rekla je jedna meštanka iz mesta Blizonje. 

Prema njenim rečima svi su ostali u šoku posle saznanja da ima poginulih.

- Tuga, dve devojke su nastradale i to u godinama kada su počinjale da žive. Čula sam da su negde slavili punoletstvo i da su se vraćali... Ne znam koliko je to tačno, ali u svakom slučaju jeziva tragedija - rekla je žena i dodala da odlično poznaje porodicu J.S. i da ne zna kako će njeni najmiliji ovo da prežive. 

Na tom istom mestu, prema pisanju Informera, često se događaju nezgode. 

- Tu je neki prevoj i rizačan je put. Pre nekoliko godina tu su nastradali zet i tašta, a bilo je još mnogo nezgoda - navela je meštanka, koja nije želela da joj objavljujemo ime. 

Pretpostavlja se da je uzrok nezgode vlažan asfalt, kao i brzina kretanja. Međutim, šta se tačno dogodilo biće utvrđeno tokom istrage. 

Policija je obavila uviđaj, dok će vozač „audija“, koji ima 22 godine biti saslušan kako bi se utvrdilo kako se odigrala nesreća.  

- On je teško povređen, a kada njegovo zdravstveno stanje bude dozvolilo policija će razgovarati s njim - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading