Nmenaja
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

 

Mladić je objavio fotografiju na kojoj su on i Nemanja i napisao bolnu poruku.

- Brate moj, hvala ti za svaki osmeh, za svaku uspomenu, podršku, hvala ti što si bio uz mene od prvog dana. Hvala ti za svaku svađu, kritiku... Voleo bi' da mogu da te zagrlim i kažem sve što nisam stigao, jer dok sam mogao nisam shvatao da je to privilegija koju nema svako... Znam da ćemo se opet videti, do tad' me čekaj, i čuvaj nas - napisao je brat na drštvenoj mreži i stavio emotikon slomljenog srca. 

Kako smo pisali, osumnjičena tinejdžerka je vozila automobil „audi A4“, bez položenog vozačkog, a saobraćajnu nesreću je izazvala dok je preticala kolonu preko pune linije. Tada je naletela na Nikolu koji je bio u svojoj traci na motoru. On je nažalost nastradao na mestu, a sahranjen u utorak, 24. septembra. Njegova supruga se na društvenim mrežama oprostila od njega potresnom porukom.

- Dragi moj Nemanja, oduzeli su ti život, nama naneli veliku tugu i neopisivu bol, naš dečak nema više tatu, ja nemam tebe, majka ti nema više jedinoga sina. Čuvaj nas i daj nam snagu za dalje. Borićemo se koliko god možemo, beskrajno te volimo - napisala je ona na društvenoj mreži.

Nataša S. je saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Somboru i određen joj je pritvor od mesec dana. Na teret joj se stavlja krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zakonom zaprećena kazna do 12 godina zatvora.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading