Čačak
Foto: Printscreen/RINA

Gotovo u isto vreme u Preljini, na Ibarskoj magistrali se dogodio lančani udes, a rano jutros Čačane je skoro probudila vest o eksploziji u vojnoj fabrici.

Nakon udesa koji se danas dogodio u Mrčajevcima, u neposrednoj blizini autobuske stanice, teško je povređena starija žena, potvrdili su iz Opšte bolnice. 


- Povređena starija ženska osoba kao pešak. Pacijentkinja primljena na urgentno prijemno odeljenje sa teškim telesnim povredama donjih ekstremiteta. U toku je dalja dijagnostika pacijenta - rekla je dr Marija Stranjanac, PR bolnice.
Nakon ovog udesa na Ibarskoj magistrali kroz Mrčajevce zabeležena je kolona vozila duža od 15 kilometara, tačnije, kolona je bila od Katrge do Mojsinja, pa su učesnici u saobraćaju dok je uviđaj trajao koristili alternativne putne pravce.
U lančanom udesu koji se skoro istovremeno dogodio u Preljini, učestvovalo je više vozila. U ovom događaju nije bilo povređenih lica.


Podsećamo, rano jutros u vojnoj fabrici Sloboda je dođlo do eksplozije, što je uznemirilo lokalno stanovništvo. U ovom akcidentu teže je povređen jedan radnik koji je zadobio opekotine po licu i vratu, kao i povredu šake.

S.P.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading