miroslav mika aleksić
Foto: Alo/Alo

Suđene optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću održano je danas.

Suđenje je održano nakon što je u predhodnom poruku dolazilo do odlaganja zbog pogoršanog stanja optuženog.

Odmah po konstatovati da su prisutna dva svedoka,advokat odbrane dostavio je sudu novi medicinski izveštaj optuženog, a pri tome je naveo da se zdravstveno stanje njegovog klijenta pogoršalo.

Po početku suđenja prvo je pristupila svedok, S. Z. koja je ponovila da ostaje pri svom ranijem datom iskažu u  tužilaštvu i tokom predhodnog suđenja. Advokat odbrane u startu je rekao da svedoka neće ispitivati zbog zdravstveno stanja svog klijenta, kako ga ne bi ugrozio.

- Necu postavljati pitanja svedoka jer mi je bitnije zdravstveno stane klijenta. Mišljenja sam da bi odugovlačenjem i postavljanje pitanja svedoka ugrozi zdravlje klijentu koji se loše oseća pa možda doveo i do smrti - rekao  advokat odbrane.

Kao sledeći svedok pojavila se N. V. koja se zaklela da će govoriti istinu i da ostaje pri svojoj ranije datoj izjavi iz 2021. godine.

Advokat obrane ponovio je da ni ovog svedoka nece ispitati zbog zdravstveno stanja klijenta

Potom je sudija pitao optuženog Aleksića da li ima pitanje za svedoka Nataliju,na šta je Miroslav odgovori kratko da ne zna zašto ona svedoči.

- Ne znam zašto i u vezi čega ona svedoči, tako da nemam pitanja - kratko je rekao Aleksić.

 

 

 

Na pitanju sudije da li je svedok N.V. poznavala neku od devojaka, rekla je da ne jer je ona dosta starija od njih. Potom je objasnila da se prijavila da svedoči na osnovu svog ličnog iskustva koje joj se dogodilo kada je imala četri godine.

Tim je suđenje završeno, a naredno je zakazano za 26.11. 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading