DEVOJKA S PROBNOM DOZVOLOM VOZILA AUTO KOJI JE SLETEO U MORAVU Prvi rezultati uviđaja saobraćajne nesreće kod Vladičinog Hana
Foto: Printscreen

Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu, zajedno sa Višim javnim tužilašstvom u Vranju, preduzuma sve radnje i mere na utvrđivanju okolnosti nastanka teške saobraćajne nezgode, u kojoj su jutros oko 4 sata stradale dve devojke a dve su povređene.

Osoba koja je upravljalja vozilom posedovala je probnu vozačku dozvolu, kažu u ovom tužilaštvu i dodaju da će više detalja biti saopšteno nakon preduzetihh radnji.


Do nesreće je došlo na putu Vladičin Han - Predejane, usled sletanja vozila marke "Golf 5" sa mosta u reku Južna Morava.

Prema prvim podacima sa uviđaja dve osobe su sa telesnim povredama čija se težina utvrđuje smeštene u ZC Vranje, jedna osoba je bez znakova života pronađena u koritu reke, a za jednom se traga, saopštila je portparol tužilaštva Leposava Jovčić.

U ranim jutarnjim satima, na starom delu auto puta izneću Predejana i Vladičinog Hana vozilo golf 5 sletelo je sa auto puta i upalo u Moravu.

Iz reke je izvučeno beživotno telo jedne devojke, za jednom se traga, dok su dve devojke, koje su uspele da isplivaju, zbrinute u vranjskom Zdravstvenom centru.

Prema rečima Dragana Nikolića iz OJT u Vladičinom Hanu, identitet preminle devojke nije utvrđen, ali se zna da su u vozilu bile njih četiri godišta od 2000 do 2002. i sve  su iz Predejana.

DEVOJKA S PROBNOM DOZVOLOM VOZILA AUTO KOJI JE SLETEO U MORAVU Prvi rezultati uviđaja saobraćajne nesreće kod Vladičinog Hana

Foto: Printscreen

 

Intervenisali su pripadnici vatrogasne službe Vladičin Han i Vranje, i to sa tri vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca.

Uviđaj je u toku.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading