Danica Maksimović
Vesna Lalić
Danica Maksimović

Vesna Lalić

Danica Maksimović, Foto: Vesna Lalić

- Tačno je da smo u ime porodice Zdravković pozvali ove tri dame jer su one uticale na život i stvaralaštvo Tome Zdravkovića i inspiracija su za neke od pesama u kojima će publika uživati u „Kombank areni“ 28. septembra.

Ljiljana Blagojević

Petar Dimitrijević

Ljiljana Blagojević, Foto: Petar Dimitrijević

Želja nam je da pružimo svima u dvorani jedinstven doživljaj Skadarlije iz Tominog vremena, kako pesmom, tako i scenografijom. Sve ćemo učiniti da se to i ostvari - rekao je organizator Bane Obradović.

Danka Novović

Vladislav Mitić

Danka Novović, Foto: Vladislav Mitić

Podsetimo, legendarni umetnik je Novovićevoj posvetio pesmu „Danka“, inspirisan Blagojevićevom stvorio je „Za Ljiljanu“, dok se sa Maksimovićevom blisko družio, o čemu je i sama pričala.

Komentari (2)

Misa

25.09.2016 11:01

Pesmu, Ljiljana, je komponovao, pokojni, Aca Korac, a tekst je pisao, takodje pokojni Sveta Baltic. Prema tome, laz je da je ta pesma posvecena, Ljiljani Blagojevic, Toma je samo interpretator te pesme !!!

Srbin

25.09.2016 11:10

Koliko je taj koncert osmisljen da bi neko strpao pare u dzep, vidi se i po tome, da kompozitora jednog od najvecih hitova Tome Zdravkovica, Ej, Branka, Branka, Misu Markovica, niko nije pozvao ns koncert i zato je potpuno u pravu, sto smo citali u jednom casopisu, da ce zabraniti izvodjenje svoje pesme.