pokemon
Foto: Printscreen/Printscreen

Ovaj Pokemon spin-off, koji razvijaju Game Freak i ILCA, navodno je inspirisan popularnom igrom Splatoon i pruža jedinstveno iskustvo za više igrača.

Informacije su se pojavile na društvenim mrežama kao deo velikog curenja informacija poznatog kao "Teraleak".

Šta znamo o Pokemon Synapse?

Prema informacijama koje je objavio leaker, Synapse je planiran kao onlajn kooperativna igra koja omogućava igračima da kreiraju sopstvene avatare i jašu Pokemone poput Garchompa, Samurotta i Electivirea. Pored toga, igrači će moći da ukrote divlje Pokemone tako što će na njih bacati poke loptice ili se penjati na njih i smirivati ih.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika projekta Synapse je mogućnost vožnje Pokemona koji mogu biti obojeni oznakama, slično kao u igri Splatoon. Prema navodima, igračev Pokemon može biti obojen različitim bojama kao što su bela i magenta, a oblici oznaka uključuju zvezde i srca.

Projekat Synapse: Nastavak projekta "Rodeo"

Procurele informacije ukazuju da je projekat Synapse evoluirao iz ranijeg projekta poznatog pod kodnim imenom "Rodeo". Iako je igra u početku bila planirana i za Nintendo Switch i za mobilne platforme, trenutno nije poznato u kom se stadijumu razvoja nalazi. Snimci ekrana i konceptualne umetnosti kruže društvenim mrežama, ali ni Game Freak ni ILCA još nisu javno komentarisali ove informacije.

Teraleak otkriva detalje i o drugim Pokemon naslovima

Ovo curenje informacija deo je šireg "Teraleaka" koji uključuje detalje o prošlim i budućim Pokemon igrama. Ranije u oktobru, haker je podelio beta snimke iz igara Pokemon Black and White i Pokemon X i Y, kao i informacije o potencijalnim formama Mega Evolucije za Pokemone kao što su Zigarde i Zeraora u projektu Pokemon Legends: Z-A.

Hoće li Pokemon Synapse ugledati svetlost dana?

Iako informacije o Synapse-u zvuče obećavajuće, neophodno je imati na umu da su to nezvanične informacije koje treba uzeti sa rezervom. Igrači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju zvanične najave od strane Game Freak-a i ILCA-e, a vreme će pokazati da li će Synapse postati novi hit u Pokemon franšizi ili će ostati samo kao zanimljiv projekat u razvoju.

Ostaje da vidimo da li će Synapse zaista pružiti jedinstveno iskustvo za fanove Pokemona i dodatno proširiti mogućnosti igranja koje smo videli u naslovima kao što su Pokemon Scarlet & Violet.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading