otac i sin se svađaju
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Naime, on ne želi da na venčanju prisustvuje pas njegove sestre, bernski planinski pas, koji se pokazao kao problematičan.

Sestra insistira da njen ljubimac bude prisutan na svim porodičnim događajima, uprkos protestima drugih članova porodice.

U svom postu, mladoženja objašnjava da je pas nekoliko puta izazvao haos, uključujući obaranje gostiju i uništavanje dekoracije na porodičnim okupljanjima.

Tokom praznične večere, pas je čak pojeo komad ćuretine sa stola, što njegova sestra opravdava tvrdeći da je pas "prijateljski raspoložen i energičan".

Pas

Facebook printscreen

 

Nakon što je mladoženja jasno stavio do znanja sestri da pas nije dobrodošao na venčanju, ona je odgovorila da neće doći bez njega, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.

Njihovi roditelji podržavaju sestru, smatrajući da bi trebalo dozvoliti psu da prisustvuje kako bi se izbegli porodični sukobi.

Iako je mladoženja ponudio kompromis da angažuju pet sitera, sestra je to odbila, ističući da je pas deo porodice.

Korisnici Reddita masovno su podržali mladoženju u njegovoj odluci, sugerišući da ostane dosledan svojim željama i da ne popusti pod pritiscima.

Mnogi su izrazili mišljenje da je situacija simptom dubljih porodičnih problema, a stručnjaci za porodične odnose su zaključili da je mladoženjina odluka potpuno opravdana.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading