šišanje
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

O nekim stvarima u životu deteta odlučuje majka. Možda je bolje reći ovako: O nekim stvarima u životu deteta odlučuju mama i tata zajedno. Odgovorno tvrdimo da je dečja kosa, odnosno šišanje, jedna takva stvar. Ali možda mama češće vodi glavnu reč.


Ali ovaj tata nije tako mislio. Odlučio je da po prvi put u životu odvede sina na frizuru i da to napravi iznenađenje za njegovu mamu. I ne, nije reč o bebi, već o sinu od otprilike četiri godine, koji se nikada ranije nije šišao.
@katkamalani When your toddler grab scissors and decides he want a haircut 🙃 so much for growing his hair out again 😆 @Keloni Kamalani ♬ original sound - Kat Kamalani

Mališan je imao dugu kosu koja nikako nije šišana, a šišanje je trebalo da bude iznenađenje za njegovu mamu. Njena reakcija je nešto na šta se mnoge mame mogu povezati.

Tata je snimio celu frizuru, a mališan je bio oduševljen salonom i frizurom, bez ikakve drame. Kada je šišanje završeno, dečak i tata su krenuli po mamu kolima. 

Dokaz da ne treba verovati svemu

Mama je zanemela kada je videla sina bez kose, i jedva progovorila: "Šališ se? Gde ti je kosa? Izgledaš kao veliki dečak."

Ali ova frizura je dobila svoj nastavak. Naime, samo dva dana kasnije dečak je odlučio da pokuša sam da se ošiša. Nije se završilo tako slavno kao prvo šišanje. Pošto je uzeo makaze u ruke, odsekao je pramen kose do vrha glave.

Mama je bila malo više iznenađena nego prvi put, moglo bi se reći, i sve je na kraju, očekivano, rezultiralo frizurom „na nulu“. „Samo sam želeo da se lepo ošišam”, kaže mališan posle selidbe, piše Miss7mama.

Ovaj ga je put ošišao tata, mališan je to sa smeškom odradio, a sestra mu je rekla da je zgodan. Pa kosa ionako raste, zar ne?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading