HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR Ovnu negativne vibracije na poslu, Lavu povratak bivše ljubavi, Jarcu važna dešavanja
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

POSAO: Osećate da u vašem kolektivu vladaju negativne vibracije koje vam nikako ne odgovaraju. Moguće je da ćete u poslovnom okruženju biti veoma napeti.
LJUBAV: Novo poznanstvo kojem ste se okrenuli može da probudi u vama jake emocije, iako to niste ni malo očekivali. Spremni ste za nove korake na polju emocija.
ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom i nesanicom vas prate. U narednom periodu ćete zbog stresa biti skloni brojnim problemima na polju zdravlja.

BIK

POSAO: Očekuju vas manje promene koje biste mogli lako da prihvatite. Trenutna situacija vam ide u prilog. Važno je da u svakom trenutku znate koji su vaši ciljevi.

LJUBAV: Udvara vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro, ali na neki način osećate da vam njena energija prija i želite bliskost. Spremni ste da napravite prvi korak ka njoj.
ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Mogli biste da imate manje zdravstvene probleme u narednom periodu. Oko svega što vas muči se na vreme posavetujte sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete promene kada je u pitanju vaš poslovni status. Vreme je da napravite neke drastične poteze. Nemojte da se plašite novih koraka.
LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati svoje pravo lice. Nećete biti preterano zadovoljni time što vidite. Moguće je da ćete poželeti da dođete do prekida veze sa njom.
ZDRAVLJE: Zubi su vam osetljivi i podložni problemima, kao i desni. Imate sklonost ka paradontopatiji. Očekuje vas period u kojem bi bilo poželjno da posetite zubara.

RAK

POSAO: Moguće je putovanje kao i pokretanje poslovnih kontakata koji bi mogli da vam budu veoma važni. Očekuje vas dan u kojem ćete vi sami imati neke dobre ideje.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje nekako distancirano ali ćete ubrzo shvatiti da je to bila samo njena maska i da nije želela da odmah pokaže osećanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate na polju zdravlja. Možete da očekujete da će vam stanje na ovom planu biti generalno stabilno i da danas nećete imati veće probleme.

 LAV

POSAO: Ukoliko ste zabrinuti za svoje finansije to nije bez razloga. Okolnosti u kojima se nalazite vam trenutno nisu naklonjene i toga treba da budete svesni.
LJUBAV: Moguće je da će vam se bivša ljubav vratiti iako je niste zvali nazad. Ne znate kako da se postavite u komunikaciji da ne biste ostavili nekako pogrešnu sliku o sebi.
ZDRAVLJE: Problemi sa krvotokom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni brojnim poteškoćama na polju zdravlja u narednom periodu.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas konflikti u bliskom okruženju. Pred vama je period u kojem ćete imati razne poteškoće na poslu. Dosta toga vam se komplikuje i opterećuje vas.
LJUBAV: Iako ste veoma zaljubljeni u voljenu osobu ne možete da budete sasvim slepi pred njenim manama. Moguće je da postoje neke stvari u vezi nje koje biste rado korigovali.
ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama u narednom periodu možete da imate neke zdravstvene tegobe. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju u narednom periodu.

VAGA

POSAO: Očekuje vas naporan dan u kojem ćete mnogo energije i vremena trošiti na vaš posao. Važno je da budete spremni da se posvetite svojim obavezama u zadatom roku.

LJUBAV: Potrebne su vam promene na ljubavnom planu. Usamljeni ste i taj osećaj vam jako smeta. Spremni ste za nova poznanstva. Priželjkujete da vam se nova ljubav desi.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Varenje vam je prilično osetljiva tačka. Potrudite se da izbegavate masnu hranu i prezačinjena jela.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate priliku da ostvarite veći deo svojih planova vezano za posao. Potrudite se da date svoj maksimum na ovom polju. Uspećete da realizujete svoje ciljeve na duže staze.
LJUBAV: Nekako neočekivano ulazite u novu vezu i to sa osobom koja će na neki način šokirati ljude koji su vam bliski. Moguće je da niko od vas nije očekivao takav preokret.
ZDRAVLJE: Imate puno energije u sebi. Spremni ste da se posvetite svom zdravlju i blagostanju i da radite na sebi u većoj meri nego do sada. Očekuje vas period regeneracije.

STRELAC

POSAO: Manje prepreke na polju formalnosti i papirologije bi mogle da vas zadese. Pred vama je povoljan period da ih rešite. Potrudite se da budete maksimalno fokusirani na posao.
LJUBAV: Poznanstvo koje ste ostvarili će se ispostaviti kao da je važnije nego što ste očekivali. Pred vama je period koji vam donosi ljubavne preokrete na neki način.
ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen sada kod vas i bićete skloni tegobama koje su vezane za upale, viruse i infekcije na ovom polju. Posetite vašeg lekara.

JARAC

POSAO: Možete da se nadate poboljšanju na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati važna dešavanja. Posvetite se vašem poslu maksimlno danas.
LJUBAV: Niste sasvim sigurni da li sa voljenom osobom želite da menjate neke stvari i dogovore koje ste napravili ranije. Ponekad imate utisak da vas ona ne razume.
ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano masnu hranu. U narednom peeriodu ćete biti skloni problemima koji se tiču gojaznosti i problema sa probavom takođe.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate odmoru koji vam je sada neophodan. Potrudite se da se posvetite nekim drugim stvarima, da posao malo ostavite po strani. Sada nije vreme za naprezanje.
LJUBAV: Pred vama je novi ljubavni izazov jer želite da osvojite osobu koja deluje kao da je neosvojiva. Ipak, svojom originalnošću i upornšću dolazite do njene pažnje.
ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas kao i sklonost ka nervozi koja bi mogla da vas opterećuje u narednom periodu. Potrudite se da izbegavate stres.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa inostranstvom možete da očekujete veliki uspeh. Današnji dan vam je jako povoljan kada je u pitanju polje zdravlja.

LJUBAV: Uživate u prijateljskom odnosu sa vašom simpatijom i za sada još uvek niste spremni da joj sasvim otvoreno pokažete svoje interesovanje. Još neko vreme se držite po strani.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Na polju zdravlja vas sada ne očekuju problemi. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Posvetite se bavljenju sportom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading